У Право на владу підбиватимуть підсумки року та говоритимуть про плани на майбутнє

У Право на владу підбиватимуть підсумки року та говоритимуть про плани на майбутнє

"В очікуванні Українського дива" - тема сьогоднішнього ефіру

Поделиться:

Останній в цьому сезоні випуск політичного ток-шоу "Право на владу" буде присвячений результатам року, що минає та обговоренню планів на рік наступний. "В очікуванні Українського дива" - тема сьогоднішнього ефіру.

До студії запрошені лідери усіх парламентських фракцій, які в прямому ефірі спробують проаналізувати, що вдалося зробити українській владі в непростому 2015 році. Окрім цього, лідери політичних сил обговорять питання бюджету-2016: чого очікувати українцям і з чим країна йде в наступний рік.

Разом з експертами програми політики торкнуться ключових для подальшої долі України проблем: майбутнє Кабміну, перспективи взаємодії коаліції, сценарій можливих подій на Сході. Чи отримає Україна кошти від МВФ? Чи стабілізується курс гривні? Які конкретні дії заплановані для боротьби з корупцією? Та чого очікувати від наступаючого року пересічним громадянам?

На ці та інші актуальні для кожного питання спробують відповісти  гості політичного ток-шоу "Право на владу" вже сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.