Юрій Луценко розповість, що гальмує розслідування справ Майдану

Юрій Луценко розповість про результати розслідування справ Майдану
1plus1.ua

У студію «Право на владу» завітає Генеральний прокурор України.

Поделиться:

Генеральний прокурор України Юрій Луценко озвучить результати розслідування справ Майдану та «сім’ї» Януковича в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу».

З часу жорстоких побиттів активістів та розстрілів мирних протестувальників під час Революції Гідності минуло майже три роки. Проте за ці злочини покарані одиниці. Чи є прогрес у справах протидії «майданівцям», кого з підозрюваних вже отримав покарання, і що гальмує розслідування – сьогодні, 1 грудня, о 23:00 на ці питання відповідатиме Юрій Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активістка Майдану підкорила глядачів палкою промовою

Також Генеральний прокурор озвучить результати розслідувань злочинів влади екс-президента Віктора Януковича. Чи встигне ГПУ до кінця року передати до суду справу про державну зраду Януковича та його перехід на бік ворога? Коли будуть покарані всі причетні до так званої «сім’ї»?

Ще одним гострим питанням до Генпрокуратури, яке хвилює багатьох українців, є боротьба з корупцією та імена головних корупціонерів країни - чи планує ГПУ оприлюднювати справи щодо мільйонних статків  народних обранців, та чи будуть вони доведені до суду?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Право на владу» говоритимуть про дестабілізацію в країні

В студії програми експерти разом з Генпрокурором обговорять питання внутрішнього сепаратизму. Зокрема, чи знають у відомстві прізвища тих, хто відкрито демонструє свої настрої та прихильність до країни агресора, чому попри достатню кількість інформації відкритих справ дуже мало, і головне - скільки ще сепаратисти будуть на волі?

Свої запитання до Генпрокурора Юрія Луценко телеглядачі можуть ставити за посиланням.