ONUKA показала весільні фотографії та зіркових гостей (фото)

Розщеплені на атоми
Смотри видео
ONUKA розповіла, як познайомилася з чоловіком
Фотографія @onukaofficial: Лідер гурту ONUKA Наталія Жижченко та лідер гурту The Maneken

Українська співачка розповіла про знайомство з коханим та показала фото зіркових гостей на весіллі.

Поделиться:

Лідер гурту ONUKA Наталія Жижченко, яка зворушила першою весільною фотографією з чоловіком, лідером гурту The Maneken та саундпродюсером Джамали Євгеном Філатовим, показала, хто із зірок вітав молодят у найважливіший день.

ONUKA опублікувала знімок на своїй сторінці в Instagram. Серед зіркових друзів на весіллі співачки та Євгена Філатова були присутні тренер Голос країни 6 Іван Дорн, фронтмен гурту O.Torvald Женя Галич та інші.

Наталія Жижченко знайома з чоловіком з 2005 року. Співачка знала, що є музикант Євген Філатов, часом навіть бачилася з ним на концертах, однак близько з ним не спілкувалася.

Ми особисто познайомилися на вечірці, присвяченій першій річниці клубу Xlib, після якої вирушили кататися нічним містом на моєму мопеді. З цієї поїздки і почалася наша історія, – розповіла ONUKA в інтерв’ю Viva!

Євген Філатов запам’ятав свою майбутню дружину сумною і в не найкращому настрої.

Пам'ятаю, вона в жовтому дощовику в білий горошок сиділа в повній самоті за барною стійкою. Ось приблизно такою я її побачив і запам'ятав, – каже лідер гурту The Maneken.

Нагадаємо, що музичні твори гурту ONUKA стали саундтреками документального фільму каналу 1+1, присвяченого 30-й річниці Чорнобильської трагедії.

Новости по теме