Зеленський і Кошовий довели до сліз учасника Розсміши коміка (ВІДЕО)

Зеленський і Кошовий довели до сліз учасника Розсміши коміка (ВІДЕО)

Із нагоди Нового року на Розсміши коміка відбулася святкова супер-гра

Поделиться:

Із нагоди Нового року на народному гумористичному проекті "Розсміши коміка" відбулася святкова супер-гра за участю переможців різних сезонів.

"Сьогодні на сцену вийдуть люди, через яких Володимир Зеленський ходить до кінотеатрів зі своїм попкорном, а Євген Кошовий насолоджується краєвидами Буковелю через веб-камеру" - сказав ведучий Віктор Васильєв. І нагадав, що за десять сезонів зіркові коміки програли учасникам шалені гроші.

Цікаво, що за хорошу передноворічну гру творці проекту пообіцяли дотепникам удвічі більше, ніж зазвичай - 100 тисяч гривень.

Аби отримати головний приз, конкурсанти мали нажартувати на 50 тисяч і взяти додаткову хвилину, яка б помножила виграш на два. Так, дивовижно азартними виявилися тріо з Кам'янця-Подільського і дует з Чернівців. Ці позитивні хлопці-відчайдухи ризикнули використати бонусні 60 секунд, але врешті втратили все.

Молодий батько двох дітей Максим Бризгалов теж спочатку справно веселив Зеленського й Кошового. Однак під час хвилини на 50 тисяч не побачив усмішок коміків і ледь не заплакав від суму. Та вже за мить на його очах з'явилися сльози радості і вдячності, адже кадри на повторі підтвердили: зіркові гумористи таки смілися.

"Максиме, зі святом тебе і всю твою прекрасну сім'ю! Як то кажуть, на Новий рік і сміх, і сльози, і любов" - проводжав Віктор Васильєв розгубленого від щастя учасника. 

Як виступ емоційного Бризгалова коментували Володимир та Євген, дивіться у відео онлайн: