Під час стрибка з літака у Каменських не розкрився парашут

Насті Каменських зробили операцію після невдалого стрибка з парашутом

Ведучій програми Розсміши коміка. Діти зробили операцію після невдалого стрибка з парашутом.

Поделиться:

Співачка Настя Каменських вирішила втілити в життя свою мрію стрибнути з парашутом. Однак все пройшло не надто гладко: парашут потрапив у струмінь повітря і в потрібний момент не відкрився.

На щастя, інструктор швидко відреагував і Настя Каменських лишилася живою, однак серйозно пошкодила праву ногу.

На своїй сторінці в Instagram ведуча Розсміши коміка. Діти написала, що їй надзвичайно пощастило відбутися легким переляком. Насті Каменських відразу зробили операцію, тож зараз вона має можливість відновлювати свої сили та лікуватися.

В той момент, коли ти на запасці летиш вниз, пробігає життя як кінострічка! А головне, ти не можеш зупинити падіння або затримати час, - написала в соцмережі Настя Каменських.

У коментарі співачка також зазначила, що в момент стрибка з парашутом вона знімала відео для свого блогу, тож підписники зовсім скоро побачать кадри небезпечного польоту Насті Каменських.

Колега Каменських Потап також прокоментував страшну подію, що сталася зі співачкою. Зірковий тренер проекту Голос країни 6 каже, що він пережив страшну ніч, але добре, що все виявилося краще, ніж могло бути. 

Добре що Настя стрибала з досвідченим інструктором, який випустив запасний парашут, маневруючи на величезній швидкості, що і врятувало їм життя, але травми уникнути не вдалося. При приземленні Настя пошкодила ногу, але, як кажуть лікарі, ходити і танцювати зможе, - прокоментував Потап. 

Читайте також, які стосунки пов’язують Настю Каменських з Потапом.