Комедія «Село на мільйон» на «1+1» стала найбільш рейтинговим серіалом осені

Вчора на телеканалі «1+1» успішно стартував комедійний серіал «Село на мільйон» виробництва «1+1 Продакшн».

Поделиться:

Прем'єра продемонструвала високі показники телеперегляду – рейтинг за аудиторією 18-54 (Україна) склав 8.2%, частка – 19.9%, за аудиторією 18-54 (50К +) серіал пройшов з рейтингом 5.7% і часткою 16,0%.

Таким чином, комедія «Село на мільйон» стала найбільш рейтинговим серіалом на українському ТБ в осінньому сезоні. Крім того, в день прем'єри серіал став кращою програмою дня. Варто зазначити, що проект лідирував великим відривом від конкурентів у слоті показу.

ТОП-6 каналів у слоті виходу т/с «Село на мільйон» (частка 18-54 (Україна) / 18-54 (50К +)).

«Село на мільйон» – це яскрава, весела, жива історія, з прекрасним акторським ансамблем, історія про сільське життя, несподівану дружбу і неочікуване кохання. Ми дивилися першу серію всією знімальною групою, багато сміялися, і сподіваємося, що цей сімейний серіал принесе багато посмішок і до будинків глядачів. Буде весело! – коментує головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васільєва.

Зазначимо, користувачі соціальних мереж позитивно сприйняли серіал і вже активно обговорюють, у кого з героїв більше шансів отримати спадок в мільйон євро. Окрім цього редакція 1plus1.ua запропонувала підписникам у соцмережах пофантазувати, що б вони зробили, якби мали мільйон євро. Коментатори надзвичайно зворушили своїми ідеямиНа що глядачі 1+1 витратили б свій мільйон

Проходьте також кумедний тест та визначайте, ким би ви були у селі. 

Нагадаємо, виробництвом 12-серійної комедії «Село на мільйон» займався «1+1 Продакшн». Продюсери серіалу – Олександр Ткаченко, Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Авторами сценарію є Ярослав Стень, Роман Розенгурт і Богдан Гациляк. Режисером проекту виступив Бата Недич. Оператор – Володимир Гуєвський.

У серіалі зіграли Анна Кошмал, Євген Капорін, Костянтин Войтенко, Дмитро Сова, Анатолій Хостікоєв, Наталія Сумська, Тетяна Зіновенко, Юрій Горбунов, Олена Стефанська, Марк Дробот, Володимир Задніпровський. За словами творчої групи, в серіалі дуже актуальний український гумор, зрозумілий і близький пересічному українцю.

Проект є адаптацією хорватського формату «Kud Puklo Da Puklo». За сюжетом «Села на мільйон» троє кузенів Катя, Коля і Тимур«Село на мільйон»: чи змогли б Кошмал, Капорін та Войтенко повторити подвиг своїх героїв отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро, але з однією умовою. Вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва відповідно до села на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години.

Якщо ніхто із спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз має намір ще активніше боротися за владу, намагаючись різними способами відтягнути у Івана голоси членів сільради. Зазначимо, в «Селі на мільйон» герої говорять переважно українською мовою.

Нові серії «Село на мільйон» дивіться з понеділка по четвер о 21:00 на телеканалі «1+1» або онлайн