Тест: Ким би ви були у селі

Як би почувалися в селі та чи змогли б вижити без соціальних мереж? Проходьте кумедний тест та дізнавайтеся, ким би ви були в селі.

Поделиться:

На що глядачі 1+1 витратили б свій мільйонУже в понеділок, 28 листопада, на телеканалі 1+1 покажуть довгоочікуваний комедійний серіал «Село на мільйон». Це історія «полювання» на спадок у невеличкому селі у Західній Україні.

За сюжетом дід заповідає трьом онукам мільйон євро за умови, що вони на рік переїдуть у село і не покидатимуть його більше, ніж на 24 години.

Моряк Коля, столичний «мажор» Тимур і працьовита львів’янка Катерина приймають виклик. Однак чи вдасться містянам вижити в селі та подолати всі перешкоди, які для них готують місцеві? Про це ви дізнаєтеся вже в понеділок, 28 листопада.

А що б робили ви на місці героїв комедії «Село на мільйон»? Як би почувалися серед місцевого населення та чи змогли б вижити без соціальних мереж? Проходьте кумедний тест та дізнавайтеся, ким би ви були в селі – чужаком чи рідною душею.

Дивіться серіал «Село на мільйон» з 28 листопада з понеділка по четвер о 21:00 та насолоджуйтеся якісним українським гумором!