Зйомки серіалу «Село на мільйон» під загрозою: Зіркові актори відмовилася працювати зі своїм колегою

Наталя Сумська та Анатолій Хостікоєв не можуть порозумітися з одним зі своїх колег.

Поделиться:

Восени на 1+1 відбудеться прем’єра комедійного серіалу «Село на мільйон». Ця стрічка – це адаптація хорватського формату «Kud Puklo Da Puklo». Проте автори фільму обіцяють, що в новому серіалі все буде своє – мова, жарти та актори.

За сюжетом «Село на мільйон» троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро, але з однією умовою – вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва до села на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години.

Якщо ніхто зі спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз має намір ще активніше боротися за владу, намагаючись різними способами відтягнути у Івана голоси членів сільради.

У серіалі «Село на мільйон» актриса Наталя Сумська грає дружину сільського голови – актора Анатолія Хостікоєва.

Режисер стрічки Бата Недич зізнався, що зйомки серіалу під загрозою. Зіркові актори не можуть порозумітися з одним зі своїх колег.

Артисти просили не впускати його в кадр, тому що він сильно привертав до себе увагу, – каже режисер.

Проблемним артистом виявилася маленька кицька. Наталя Сумська та Анатолій Хостікоєв жартують, якщо в кадрі буде забагато кота, то в стрічці вони можуть взагалі не зніматися.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо, що Ольга Сумська та Володимир Горянський видають доньку заміж.