Мартін Фріман: «З дитиною на знімальному майданчику було легше, ніж з собакою»

Мартін Фріман у ролі молодого батька Ватсона розповів про труднощі під час зйомок Шерлок 4
Hartswood Films 2016. Шерлок 4 українською мовою – 4 сезон – 1 серія – онлайн

Зірка гостросюжетного серіалу «Шерлок» розповів про роботу над четвертим сезоном.

Поделиться:

Доктор Ватсон із «Шерлока» став батькомБританський актор Мартін Фріман, який зіграв у четвертому сезоні «Шерлок» новоспеченого татуся Джона Ватсона, зізнався, через кого виникало найбільше проблем на знімальному майданчику серіалу.

За словами Мартіна Фрімана, він дуже зрадів можливості зіграти молодого татуся. Проте під час зйомок на майданчику виникли деякі труднощі. Якщо з немовлям усе було просто, то з собакою, який також з’явиться у серіалі, все було значно складніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тест: Наскільки добре ви знаєте серіал «Шерлок»

Фото: Hartswood Films 2016

Я люблю дітей, люблю тварин, але приказка «ніколи не працюй з тваринами і дітьми» з'явилася не просто так. Коли все виходить – чудово. Проте зробити так, щоб все вдалося, буває досить складно – сказав Мартін Фріман.

Появу дитини на знімальному майданчику прокоментували й виконавець головної ролі – актор Бенедикт Камбербетч:

Я сам батько і знаю, як важко підлаштуватися під розклад дитини. Це змушує тебе дорожити моментом і не дуже зациклюватися на роботі. З одного боку це ускладнює життя, але з іншого – це мені подобається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих фільмів з Бенедиктом Камбербетчем

Зауважимо, що за сюжетом четвертого сезону «Шерлок» у Джона і Мері Ватсон народилася донька. Оголошення про народження первістка Ватсон було опубліковано в реальній газеті The Telegraph. 12 грудня у виданні вийшла коротка замітка, в якій місіс Хадсон, Моллі і Шерлок вітають Джона і Мері Ватсон із народженням «прекрасної доньки Розамунд Мері Ватсон».

Фанати серіалу чекають поповнення і в іншій сім’ї. Ще наприкінці минулого сезону в інтернеті з’явилися чутки про появу в серіалі третього брата Холмса – Шеррінфорда, якого може зіграти актор Том Хіддлстон. Проте команда «Шерлока» ретельно приховує імена акторів, які поповнили знімальну групу в новому сезоні.

Дивіться «Шерлок» мовою оригіналу – 4 сезон – 1 серія – онлайн.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав про 6 акторів із серіалу «Шерлок», яких не впізнати у реальномі житті.