Остання серія! "Велика гра" від підривника для Шерлока

Остання серія! "Велика гра" від підривника для Шерлока

До Шерлока звертається його брат Майкрофт з проханням розслідувати смерть держслужбовця Ендрю Веста, в руках якого опинилися секретні креслення ракет. Холмс відмовляє. Він має намір зайнятися справою про вибух у будинку навпроти Бейкер-стріт, 221

Поделиться:

Канал "1+1" покаже сьогодні останню серію першого сезону мегапопулярного серіалу "Шерлок" від компанії BBC, який було визнано кращою програмою британського телебачення у 2012 році. "Велика гра" від підривника для Шерлока вже сьогодні, 17 січня о 20:00.

До Шерлока звертається його брат Майкрофт з проханням розслідувати смерть держслужбовця Ендрю Веста, в руках якого опинилися секретні креслення ракет. Холмс відмовляє. Він має намір зайнятися справою про вибух у будинку навпроти Бейкер-стріт, 221б, яку запропонував йому Лестрейд.

Підривник залишив Шерлоку послання - мобільний телефон з фотографією якоїсь кімнати. А незабаром на підкинутий Холмсу мобільний надходить дзвінок від невідомої плачучої жінки, яка повідомляє, що у Шерлока є тільки 24 години на рішення запропонованої йому загадки, інакше підривник продовжить свою справу!

Дивітся 17 січня, о 20:00 на телеканалі 1+1!