«Слуга народу» повертається на «1+1»

Перший сезон транслюватиметься з понеділка по четвер о 21:00.

Поделиться:

Починаючи з 19 грудня телеканал «1+1» знову покаже культовий серіал «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95» про те, як проста, чесна і принципова людина, вчитель історії Василь Голобородько, волею долі став президентом.

За сюжетом серіалу несподівано для всіх країна отримає гаранта, який живе в професорській квартирі батьків на Дарниці, позичає до зарплати і користується громадським транспортом. Однак, учитель, який несподівано став президентом, не врахував одне. Система, де всі звикли безбожно красти, буде проти такої турботи про народ.

Головну роль президента Василя Голобородька виконав Володимир Зеленський. Також в ситкомі зіграли Станіслав Боклан (Прем'єр-міністр), Євген Кошовий (Міністр закордонних справ), Олександр Пікалов (Міністр Оборони), Юрій Крапов (Головний податківець країни), Олена Кравець (Глава Нацбанку), Степен Казанін (Спічрайтер), Наталія Сумська (мати головного героя), Віктор Сарайкін (батько), Катерина Кістень (сестра), Анна Кошмал (племінниця).

Режисером серіалу виступив Олексій Кирющенко, над сценарієм серіалу працювала велика команда «Квартал 95».

Зазначимо, в минулому році 40 серійна політична комедія «Слуга народу» стала одним з найуспішніших телепродуктів осіннього сезону на українському телебаченні та очолила топ розважальних і художніх телепродуктів. За час показу серіал подивилося 20 млн глядачів по аудиторії 4+, вся Україна.

Цього року на престижній телевізійній премії «Телетріумф» серіал отримав відразу три нагороди в номінаціях «Телевізійний художній серіал», продюсер (продюсерська група) телевізійного фільму/серіалу (Володимир Зеленський, Сергій Яковлєв, Олексій Кирющенко, Сергій Шефір та Борис Шефір) і «Оператор/постановник телевізійного художнього фільму/серіалу» (Сергій Кошель).

Перший сезон «Слуги народу» транслюватиметься з понеділка по четвер о 21:00 в ефірі каналу «1+1».

Крім того, зараз студія «Квартал 95» активно працює над другим сезоном серіалу. А вже 24 грудня у кінотеатрах України відбудеться прем'єра повнометражного фільму «Слуга народу 2».