Як обрати модні шорти для різних типів фігури

У програмі Сніданок. Вихідний український дизайнер Андре Тан розповів, як правильно вибрати модні та зручні шорти для різних типів фігури.

Поделиться:

Влітку хочеться одягати щось максимально комфортне, вільне та модне. У програмі Сніданок. Вихідний український дизайнер Андре Тан розповів, про модні в цьому сезоні шорти. На літо 2016 дизайнери запропонували великий вибір різних моделей. Окрім джинсових в тренді також спідниця-шорти, бермуди, мікро-шорти та класичні моделі.

Спідниця-шорти

Шорти довжиною міді, які пасують дівчатам високого зросту. Краще носити з обтягуючою майкою з рукавом три чверті. Найкраще виглядають з підборами, танкеткою чи балетками.

Бермуди

Широка футболка ідеально доповнить бермуди. Андре Тан радить носити шорти середньої довжини з кросівками та макасинами.

Класика

Варто пам’ятати, що класичні шорти мають бути з манжетом. Чим ширше манжет, тим стильніший вигляд ви маєте, більш того, ноги здаються набагато стрункішими. Такі шорти підходять до об’ємних чи звичайних класичних блузок. Модний образ завершать балетки.

Важливо, щоб шорти були не лише модними, а й пасували до фігури, інакше річ лише підкреслюватиме недоліки.

Андре Тан розповів, що жінкам з пишними формами підходять майже всі шорти, головне, щоб вони були вільними. Проте, варто відмовитися від шкіряних та занадто коротких шортів. Жінкам-дюймовочкам, зріст яких менше 164 см, підходять усі моделі, окрім спідниці-шортів, адже вони візуально роблять нижчими.