Чим дивуватиме глядачів 1+1 оновлене шоу «Сніданок. Вихідний»

На глядачів чекає ще більше сюрпризів, корисних порад та позитивного настрою на всі вихідні!

Поделиться:

«Сніданок. Вихідний» підготував багато сюрпризів для своїх глядачів. Уже цієї суботи оновлене ранкове шоу з’явиться на екранах країни.

Ведучі проекту і постійні експерти повертаються після канікул тривалістю у місяць, щоб знову дивувати глядачів  своїми рецептами, порадами та іншою цікавою й корисною інформацією.

Впродовж місячної відпустки вони активно готувались до ефірів та вдосконалювали свої навички.

Ведучий Олександр Попов, наприклад, працював за фахом, знімався в серіалах. Проте він зізнався, що неабияк засумував за атмосферою «Сніданку»

Я засумував за колективом, але я встиг попрацювати в кіно: в мене було 2 картини. А ще засумував за затишною «сніданківською» студією, бо побут акторів - досить аскетичний, - каже Олександр Попов.

Читайте також: Олександр Попов: «Мені подобається бути у стосунках і відчувати людину на 100%».

Поки Олександр підкорював кіновершини, його колега Валентина Хамайко проводила кулінарні досліди на своїй домашній кухні.

Вдома ведуча експериментувала з випічкою, зокрема з горіховими тістечками та круасанами. Їх рецептами Валентина Хамайко зовсім скоро поділиться в ефірі спеціальної рубрики «Солодка неділя».

Зараз вдома я експериментую, щоб розказати потім в деталях, - зауважує Валентина Хамайко.

Читайте також: Валентина Хамайко показала фото з модельного минулого.

До смаку глядачам припадуть і нові експерименти від біохіміка Гліба Репіча, а також  побутові лайфхаки від відчайдушної домогосподарки Таміли Чехович та поради від косметолога Ірини Медвєдєвої. Вже завтра вона розповість про особливості догляду за руками.

Дивіться чим дивуватиме новий «Сніданок. Вихідний» вже завтра о 8:00 на каналі 1+1.