Людмила Барбір і Савва Лібкін приготують олів’є із секретним інгредієнтом

Людмила Барбір і Савва Лібкін приготують олів’є із секретним інгредієнтом

Цієї суботи, 24 грудня, в ефірі «Сніданок. Вихідний» о 9:10 на телеканалі 1+1 ви побачите чергову серію грандіозного кулінарного проекту «Їжа у великому місті».

Поделиться:

Телепара Савва Лібкін та Людмила БарбірЛюдмила Барбір з іронічним передноворічним настроєм  готуватимуть салат «Олів’є» без вареної ковбаси.

Це тільки на перший погляд здається, що приготувати салат просто. Насправді ж, ексцентричний одеський гурман Савва Лібкін  одразу почав ділитися унікальними кухарськими секретами: чому треба обпалювати овочі для бульйону, як вибрати якісне м'ясо та чому для домашнього майонезу треба бути ювеліром.  А секретний складник найсмачнішого салату року взагалі видавати не хотів. Тому телеведучій Людмилі Барбір довелося застосувати до свого партнера різноманітні жіночі хитрощі.

Що робити з м'ясом перепілки, щоб воно було дуже ніжним, та якого розміру мають бути кубики в ідеальному салаті? Як подають головну страву новорічного столу  та що обов’язково треба додати в «Олів`є» за хвилину до того, як з`їсти - дізнаєтесь у новому випуску Їжі у великому місті. 

Цього разу на дегустацію страви завітали  відомий український дизайнер, блискучий постановник, режисер художнього фільму "ДЖОК" (2014) Олексій Залевський та головний редактор порталу ivona.bigmir.net, який входить у ТОП-3 найпопулярніших жіночих онлайн-видань України Юлія Мясоєдова. Чи сподобається їм традиційний салат за унікальним рецептом?

Стежте за конкурсами й розіграшами авторського посуду Савви Лібкіна на сторінці у Facebook «Сніданок з 1+1» і надсилайте свої рецепти для нової української кухні на Libkin.chief@gmail.com.

Телепроект «Їжа у великому місті» покликаний розвивати сучасну українську кухню, надихати людей вибирати нашу їжу, робити її модною, відкривати успішні ресторани української кухні по всьому світу, експортувати вітчизняні продукти, використовувати креативні вітчизняні рецепти. Нагадаємо, що знаменитий одеський шеф-кухар і ресторатор Савва Лібкін у дуеті з телезіркою українською гуцулкою Людмилою Барбір презентують глядачам у своєму новому телепроекті «Їжа у великому місті» безліч гастрономічних відкриттів. В меню телепари – проста, корисна їжа зі свіжих українських продуктів та з урахуванням світового досвіду та трендів. Дегустувати й оцінювати страву приходять блогери, зірки, гурмани, лікарі, іноземці, телекулінари, спортсмени, а також друзі, родичі та інші цікаві особистості.