Олександр Попов, Валентина Хамайко та Олександра Лобода взяли участь у зіркових читаннях для дітей

Олександр Попов, Валентина Хамайко та Олександра Лобода взяли участь у зіркових читаннях для дітей
1plus1.ua

14 грудня понад 50 маленьких учасників заходу разом зі своїми батьками прослухали улюблені казки зірок та поринули у світ чарівних пригод.

Поделиться:

Зокрема Валентина Хамайко прочитала уривок з книжки «Крамничка тітоньки Мальви» від українського автора Сашка Дерманського. Олександра Лобода обрала невеличку частину із усіма знайомої «Снігової Королеви» Г.І.Андерсена, а Олександр Попов – казку шведського письменника Свена Нурдквіста «Різдво у Петсона».

У мене у самої, як у мами, була еволюція читання казок. Від того моменту, коли мені хотілося самостійності від них, до того, коли я особисто усвідомила, як швидко вони дорослішають, і як скоро їм будуть мої казки непотрібними. Тому читайте казки своїм дітям та насолоджуйтеся цими моментами, поки є час!, - прокоментувала свою участь у заході від Viva! ведуча «Сніданку.Вихідний» Валентина Хамайко.

«Безумовно, напередодні Дня Святого Миколая особливо приємно долучатися до заходів, де можна відчути атмосферу казки. Читати для дітей – це задоволення, обов’язково знаходьте час, аби побалувати діточок чарівними історіями. Я давно не читала казки. Тому із радістю поринула у казкове дитинство», - відзначила ведуча «Профутболу» на 2+2 Олександра Лобода.

«У мене немає своїх дітей, проте маю ж я десь тренуватися! Поки я читаю казки раз на рік, але з великим задоволеннями, і з радюстю приєднаюся до таких читань і наступного року», - поділився враженнями ведучий «Сніданку.Вихідний» Олександр Попов.

Журнал Viva! традиційно організовує тематичні зустрічі читачів з зірками у форматі відкритих читань з 2015 року.