Відеоуроки української мови Олександра Авраменка стали книгою

Учитель Зеленського і Анатоліча видає книжку експрес-уроків української мови

Поделиться:

Кишеньковий посібник буде корисним кожному, хто стежить за своєю мовою і намагається говорити грамотно. У виданні вміщено 100 експрес-уроків, у яких доступною простою мовою описано норми українського літературного слововживання.

Створюючи цю книжку, я мав задум у легкій і цікавій формі розповісти про поширені помилки як у приватному спілкуванні, так і в офіційному, – пояснює автор мету створення книги.

Видання побачило світ накладом 7 000 примірників. Аби зробити користування книгою зручним і цікавим, беручи до уваги особливості різної аудиторії, автор вмістив оригінальні кумедні ілюстрації. Ілюстратор – львівська художниця Наталка Гайда.

Аби комфортно було вдосконалювати свою мову й мовлення, пропоную вам коротенькі уроки з ілюстраціями, які сприятимуть якнайкращому запам’ятовуванню норм сучасної української мови.

«Книголав» презентує книгу «100 експрес-уроків української» 8 листопада. Олександр Авраменко запрошує усіх охочих прийти на зустріч та разом потренуватися розв’язувати тестові завдання, готуватися до написання радіодиктанту (напередодні Дня української писемності). Окрім цього, автор обіцяє цікаві майстер-класи та розіграші корисних  призів.

Нагадаємо, що учнями відомого телевчителя є Анатолій Анатоліч та Володимир Зеленський.

З нагоди випуску книги пропонуємо топ-5 найцікавіших відеоуроків української мови:

Як українською називається «девичник» і «мальчишник»?

«ЛистОпад» чи «ЛистопАд»?

Жителі чи мешканці?

З днем (чи Днем) народження?

Хто крайній чи хто останній у черзі?