Володимир Зеленський зізнався, від кого Квартал «отримує на горіхи»

Телесніданок побував за лаштунками відомого комедійного шоу країни.

Поделиться:

Кожен концерт «Вечірнього кварталу» – тривала клопітка праця авторського колективу, акторів, хореографів, стилістів, операторів, візажистів тощо.

Авторський колектив налічує приблизно півсотні людей, серед яких і самі актори Студії «Квартал 95». Звичайно, не обходиться без тривалих репетицій.

Репетиції концерту проводимо декілька разів… Потім приходять на репетицію зірки. Вносимо останні правки, коригуємо жарти… І все, потім певний час відпочиваємо, – розповіла Олена Кравець.

Хоча акторам доводиться швидко вчити напам’ять великі за обсягом тексти, Володимир Зеленський зізнався:

Я нічого не вчу. По-перше, я багато чого пишу, тому я розумію і знаю тексти. По-друге, цього глядачі не бачать, але я інколи імпровізую

Шоу розпочинається о 19:30, коли всі глядачі зайняли свої місця у залі. Концерт «Кварталу» знімають на 16 камер, одна з них розташована на спеціальному крані.

Актори «Кварталу 95» експериментують та урізноманітнюють свій концерт, залучаючи до номерів відомих зірок.

Наприкінці «кварталівці» виконують фінальну пісню, часто мотиваційну та патріотичну. Концерт зазвичай триває 3 години без антракту.

Також художній керівник студії Володимир Зеленський переконує, що найважливіший критик, суддя, який може «дати на горіхи», – народ, задля якого і створено шоу.