5 фільмів, за які Леонардо Ді Капріо міг отримати «Оскара»

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Сьогодні, 11 листопада, свій 42-й день народження святкує Леонардо Ді Капріо.

Поделиться:

42 роки, десятки ролей у кіно і лише один «Оскар». З нагоди дня народження талановитого актора пропонуємо разом згадати найяскравіші фільми за участю Лео.

За омріяною нагородою Леонардо «полював» з 19 років. Талановитого актора  чотири рази номінували на кінопремію «Оскар», однак удача усміхалась іншому. Журналісти на перших шпальтах після кожної поразки писали:

Це не у Лео немає «Оскара», а в «Оскара» немає Лео.

І цього року вп’яте номінований актор таки отримав очікувану кінопремію. За фільм «Легенда Г’ю Гласса» Леонардо Ді Капріо нагородили премією «Оскар» за найкращу чоловічу роль.

Незважаючи на напружений графік роботи, голлівудський актор знаходить час для добрих справ. Лео створив фонд захисту навколишнього середовища, став послом ООН з питань клімату. Зірка Їздить на електромобілях, а свій будинок обладнав сонячними батареями.

Напередодні 42-го дня народження у Мережі з’явився документальний фільм Лео «До потопу». Актор і продюсер, і головний герой фільму. Стрічка триває 35 хвилин. У ній йдеться про проблеми клімату. Всього за добу «До потопу» переглянуло більше, ніж 3,5 млн осіб.

Також для сімейного кіноперегляду пропонуємо вам 5 фільмів, за які Лео було номіновано на премію «Оскар»:

1. «Що гнітить Гілберта Грейпа»

2. «Початок»

3. «Кривавий діамант»

4.«Вовк з Уолл-стріт»

5. «Джанго вільний»

Новости по теме