5 найкращих фільмів іменинниці Кейт Вінслет

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Одна з найгарніших і найталановитіших жінок світу святкує своє 41-річчя.

Поделиться:

Сьогодні, 5 жовтня, одна з найвідоміших голлівудський актрис і найгарніших жінок світу Кейт Вінслет святкує день народження.

Її кар’єра почалася з того, що вона випросила в батька дозвіл вступити в театральну школу, проте там її чекали знущання однолітків через надмірну вагу – в 14 років дівчинка важила 80 кг.

Незважаючи на приниження Кейт Вінслет вже тоді виборювала право грати у фільмах. Режисери бачили в ній талант. У 22 роки юна актриса пройшла кастинг у легендарному фільмі «Титанік» з Леонардо Ді Капріо і стала зіркою світового масштабу.

Після виходу на екран культової стрічки весь світ заговорив про роман головних героїв – кінопари Лео і Кейт.

У нас дуже міцний дружній зв'язок, якому заздрять усі мої подруги. Нехай для інших він секс-символ, а для мене ж він просто старий дурнений друг Лео, – сказала Кейт Вінслет.

Сьогодні у Кейт Вінслет безліч ролей у кіно, вона – володарка «Оскара» і багатьох інших кінопремій. Актриса також щаслива дружина та мама трьох дітей.

ТИТАНІК, 1997

Молоді закохані Джек і Роза знаходять один одного в першому і останньому плаванні «Титаніка», який «ніколи не потоне». Вони не знали, що шикарний лайнер зіткнеться з айсбергом в холодних водах Північної Атлантики, і їх пристрасна любов перетвориться на боротьбу із смертю.

ЖИТТЯ ДЕВІДА ГЕЙЛА, 2002

Девід Гейл – чоловік, який спробував жити відповідно до своїх принципів. Проте одного разу відданий батько, популярний професор і затятий противник смертної кари опиниться в камері смертників. За три дні до виконання вироку Гейл погоджується дати інтерв'ю репортерові Бітсі Блум. Поставивши на кін свою власну безпеку, жінка починає розслідувати ті жахливі події вбивства.

ВІЧНЕ СЯЙВО ЧИСТОГО РОЗУМУ, 2004

Нарешті винайшли машина, яка дозволяє позбутися від будь-яких спогадів. Джоель і Клементина вирішують «викинути одне одного з голови». Проте в пам'яті Джоеля все ще живуть найніжніші моменти їхніх почуттів. Чим менше він пам'ятає, тим більше любить. Джоель намагається знайти спосіб, як повернути коханій пам'ять про минуле.

ЧИТЕЦЬ, 2008

Майкл Берг – 52-річний замкнутий у собі адвокат, який постійно думає про своє минуле. Уже майже 40 років йому не дає спокою думка, що він міг кардинально змінити свою долю, і не тільки свою. Чи варто думати про минуле, якщо воно – вже історія? Або все ще триває?

ЖИТТЯ СПОЧАТКУ, 2008

Дія картини проходить в середині 50-х років, головні герої – члени невеликої провінційної родини. Френк і Ейпріл Уїллер вважають себе сім'єю середнього класу, несхожою на інші. Вони мріють переїхати в Париж, проте доля приготувала для подружжя кілька неприємних сюрпризів.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав про 5 найкращих фільмів Камерон Діаз.

Новости по теме