Як спланувати ідеальну відпустку: сімейний бюджет і зміна діяльності

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Для того, щоб набратися сил і бадьорості від час літнього відпочинку, треба врівноважити роботу тіла, мозку та емоційного здоров’я.

Поделиться:

Бізнес-тренер Юлія Бойко розповіла у програмі Сніданок з 1+1, як правильно спланувати відпочинокТОП-5 місць в Україні, де варто відпочити на вихідних та розрахувати витрати на нього.

За словами експерта, дуже важливо завжди бути готовим до непередбачуваних обставин. Тому до відпустки треба завчасно готуватися – за 10-14 днів, а літній бюджет обов'язково має включати в себе суму відкладену на форс-мажор.

ПЛАНИ НА ВІДПУСТКУ

Для тих, хто має багато планів на літню відпуску, Юлія Бойко радить скористатися тайм-калькуляцією – особливим способом підрахунку часу, який допоможе максимально реалізувати усі справи.

Складіть список запланованих справ і порахуйте, скільки часу вони потребують. Підсумуйте час і переконайтеся, чи дозволяє ваша відпустка втілити плани в реальність, – каже експерт.

За словами бізнес-тренера, все реалізувати не вдасться, тому треба виокремити лише найголовніше і сфокусуватися саме на ньому.

Юлія Бойко також переконує, що навіть досконало спланована відпустка ніколи не проходить без змін.

ЗМІНА ДІЯЛЬНОСТІ

Під час літнього відпочинку важливо не скільки ти відпочиваєш, а як саме проходить відпустка. Для того, щоб набратися сил і бадьорості, треба зрівноважити роботу тіла, мозку та емоційного здоров’я.

Якщо людина працює в офісі, їй треба провести відпустку активно. Якщо робота емоційна, краще усамітнитися, – радить бізнес-тренер.

СПОНТАННІСТЬ

Якщо ви пішли на цей крок, будьте готові справлятися з непередбачуваними моментами. Інколи завдяки спонтанності можна отримати нові емоції та враження.

Нагадаємо, що нещодавно експерти розповіли, що потрібно взяти у відпустку: набір на 7 днів.

Новости по теме