Як захиститися від інтернет-шахраїв

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

У програмі Сніданок з 1+1 керівник інтернет-платформи розповів як не стати жервою інтернет-шахраїв.

Поделиться:

Як позбутися старих речей і розвантажити шафуСеред українців набуває популярності купівля та продаж речей через інтернет. Людей приваблюють ціни на техніку, одяг та косметичні засоби в інтернеті, адже вони набагато нижчі, ніж у звичайних магазинах.

У програмі Сніданок з 1+1 Віктор Кириченко, керівник інтернет-платформи для магазинів, розповів як захиститися від махінацій в інтернеті.

Довірою людей та бажанням зекономити користуються інтернет-шахраї. Вони вимагають половину або повну суму передоплати, а товар не відправляють.Також траплається, щозамовлені товари не відповідають своєму опису.

Експерт радить купувати товари на перевірених інтернет-майданчиках. Це гарантується відгуками про інтернет-магазин на незалежних ресурсах.

Щоб не стати жертвою махінацій, в першу чергу варто звертати увагу на банківську карту. Легальні інтернет-магазини працюють винятково через банківську систему.

Віктор Коваленко також порадив скористатися доставкою кур’єра і розрахуватися на місці. Таким чином ви оплатите вартість покупки, лише оглянувши посилку. Окрім цього, на пошті можна отримати замовлення накладеним платежем.

Не потрібно гнатися за надзвичайно заниженими цінами, це вже є першим сигналом шахрайства. Промоніторте ринкові ціни на певний товар чи послугу і лише після цього робіть замовлення.

Новости по теме