Які сукні обирають модниці літом 2016

Сніданок з 1+1
06:30

Андре Тан розповів, які фасони суконь модні в цьому сезоні.

Поделиться:

Весна та літо - час суконь. Залежно від фасону та підібраних аксесуарів сукні можна носити як на роботу, так і на пляжні вечірки. В гості Сніданок з 1+1 завітав український дизайнер Андре Тан, який розповів про модні фасони суконь літом 2016.

Сукня-трапеція

Цього сезону в тренді трапецієвидні сукні 60-х років. Вони ідеально підходять жінкам, які мають широкі бедра, адже такий фасон приховує усі недоліки.

Найголовніше, що сукня демонструє красиві ногі. Дизайнер радить поєднувати такий фасон з кросівками, сліперами та балетками.

Сукні-міді

Вбрання в стилі 70-х років та асиметричні сукні - ще один модний тренд літом 2016. Андре Тан радить носити такі сукні-міді з балетками, а також доповнювати образ великими окулярами в жовтій оправі. Цей аксесуар в стилі 70-х років надзвичайно модний літом 2016.

Найчастіше сукні в стилі 70-х років мають дрібний квіткастий малюнок, тому не варто нагромаджувати образ зайвими прикрасами. Підкресліть образ легенькою шоквовою хустинкою або чокером. З такими аксесуарами ви будете виглядати стильно та молодіжно.

Сукні-сорочки

Ще одним модним трендом літа 2016 є сукні-сорочки будь-якої довжини. Вони швидко стали популярними через свою зручність та практичність. Особливо виграшно таке вбрання виглядає на жінках невисокого зросту.

Сукні на запах

Фасон пасує жінкам з будь-якою фігурою. Він приховує животик, а також візуально витягує тіло та робить його стрункішим.

Андре Тан також розповів, що літом 2016 безумовним трендом є помаранчевий колір. Тож сміливо обирайте сукні в теплих тонах з великими тропічними квітами та в полоску.

Найкраще доповнювати модний образ хустинками та окулярами. Читайте також, як правильно обрати окуляри.

Новости по теме