Антон Лірник розповів, що спільного між політикою та ковбасою

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Хороший політик, як і хороша ковбаса, повинен бути «смачним і корисним».

Поделиться:

Уже в понеділок, 24 жовтня, о 21:00 в ефірі каналу 1+1 стартує політична комедія «Кандидат». Напередодні прем'єри шоумен, актор Антон ЛірникАнтон Лірник повністю оголився для серіалу 1+1, який виконав головну роль в серіалі, в студії «Сніданку з 1+1» розповів про свого персонажа і розкрив секрети закулісся.

За словами Антона Лірника, його персонаж – Олексій Олексійович Калач –  кандидат в мери невеликого міста. Він дуже простий, наївний і неймовірно добрий.

Перед зйомками я не дивився виступи політиків, не аналізував, як вони себе поводять, як розмовляють. Тому що мій герой повинен бути абсолютно чужим у політиці, зовсім в ній не розбиратися, – каже актор.

Зазначимо, в серіалі «Кандидат» через призму гумору показана «кухня» політичних технологій – як люди маніпулюють громадською свідомістю.

Після ефіру Антон Лірник розповів, що ж спільного може бути між політикою та ковбасою.

Кажуть, що той, хто любить хорошу ковбасу і політику, не повинен бачити, як робиться і те, і інше. Олексій Калач сказав би, що хороший політик, як і хороша ковбаса, повинен бути без добавок, з натуральних інгредієнтів, бути «смачним і корисним», – каже Антон Лірник.

Кандидат, якого зіграв популярний комік, відмінно знає, як робиться ковбаса, але абсолютно не розбирається в політиці.

Мені здається, він щоночі засинає з думкою: «Навіщо я в це все вплутався, краще б я просто займався виробництвом ковбаси», – розповідає актор.

Нагадаємо, виробництвом 16-серійної комедії «Кандидат» займався «1+1 Продакшн». За сюжетом, діючий мер міста розуміє, що на найближчих виборах йому не вистачить голосів для перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидат в мери Антон Лірник представив свій передвиборчий штаб

Він вирішує взяти технічного кандидата, який би надалі відмовився від участі у виборах на його користь. Вибір падає на директора ковбасного заводу Олексія Калача, який через свою дружину опинився на межі банкрутства.

Довірливий Олексій погоджується на пропозицію людей мера і вступає в політичну гонку, не підозрюючи, що він лише маріонетка у великій політичній грі.

Нагадаємо, що нещодавно у мережі з'явилися перші кадри зі зйомок серіалу Кандидат.

Новости по теме