Білкові продукти та лід збережуть молодість вашої шкіри

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Дієтолог розповіла, що потрібно їсти та як доглядати за шкірою, щоб залишатися молодими.

Поделиться:

Кожна жінка мріє якомога довше залишатися молодою. Старість у більшості асоціюється зі станом шкіри. На стан шкіри негативно впливають стреси, шкідливі звички, нераціональне харчування, порушення гормонального фону та зовнішні подразники.

Вигляд шкіри - це результат способу життя та емоційного настрою. У програмі Сніданок з 1+1 дієтолог розповіла, що збалансоване харчування - невід’ємна складова молодої та здорової шкіри. експерт радить щоденно вживати білкові продукти для підтримання хорошого стану шкіри.

Щоб залишатися молодими та випромінювати здоров’я необхідно з’їдати одне яйце, 100 грамів нежирного м'яса або риби, не менше 100 грамів м'якого сиру та 50 грамів твердого сиру.

Декілька шматочків цільнозернового хлібу, 100 грамів вівсянки, гречки або рису та декілька склянок кисломолочного продукту щодня забезпечать молодість вашої шкіри на довгі роки.

Окрім збалансованого харчування, варто слідкувати за водним балансом. Щодня потрібно випивати до 2 літрів чистої води.

Не вмиватися зі звичайним милом, адже воно надзвичайно сушить шкіру. Також варто користуватися м’яким рушником або серветками, щоб не розтягувати шкіру.

Молодість шкіри допоможе зберегти лід. Протирайте обличчя замороженим травя’ним настоєм чи молоком.

Влітку особливу увагу варто приділяти захисту шкіри від сонячного світла, адже ультрафіолетове випромінювання сприяє старінню шкіри.

Новости по теме