День батька: Як виховують дітей зіркові татусі

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

До Міжнародного дня батька Сніданок з 1+1 згадав зразкових зіркових татусів та їх дітвору.

Поделиться:

19 червня весь світ святкує Міжнародний день батька. Тато - це та людина, що допоможе у складній ситуації, що вирішить питання і розставить все по поличкам. Він зробить екстравагантну зачіску і потайки від мами нагодує солодощами.

До Міжнародного дня батька, у програмі Сніданок з 1+1 розповіли, як про зіркових татусів та як вони справляються зі своїми обов’язками.

Бред Пітт

Багатодітний голлівудський татусь має шестеро дітей, троє з яких прийомні. Бред Пітт разом зі своєю дружиною Анджеліною Джолі часто з’являється на публіці з дітьми. Голлівудський татусь намагається якомога більше вільного часу проводити зі своєю родиною.

Девід Бекхем

Футболіст та секс-символ Девід Бекхем має чотирьох дітей: трьох хлопчиків та довгоочікувану донечку. Зірковий татусь не може натішитися своєю донькою. У 2015 році він навіть зробив татуювання за ескізом чотирирічної Харпер. Нещодавно його дружина Вікторія Бекхем поділилася в соцмережах зворушливою фотографією, де батько шиє сукенку для ляльки своєї доньки.

Принц Вільям стане обличчям журналу для людей з нетрадиційною орієнтацієюПринц Вільям

Британський принц Вільям та його дружина герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон щасливі у шлюбі та мають двох дітей. У 2013 році Вільям вперше став батьком. Новонароджений принц Джордж отримав безліч подарунків та моментально став центром уваги ЗМІ.

З народженням сина Принца Вільями привітали навіть Збройні сили: екіпаж королівських суден вишикувався на палубі, утворивши слово хлопчик. У 2015 році Вільям вдруге став батьком -  Кейт народила дівчинку, що назвали Шарлоттою. Родина щасливо проводить час разом, їздить на відпочинок та відвідує світські події.

Новости по теме