День батька: Як Зеленському, Горбунову та Анатолічу вдається бути супертатусями

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Найкращі татусі українського шоубізу

Зіркові татусі мають шалений графік роботи і при цьому залишаються турботливими батьками.

Поделиться:

19 червня у всьому світі святкують Міжнародний день татаДень батька: Як виховують дітей зіркові татусі. Недаремно, існує окреме свято, щоб подякувати батькам за їхні старання та любов. Адже цим суперменам успішно вдається поєднувати роботу, ненормовані графіки і знати при цьому всі іграшки своїх дітей.

У Міжнародний день батька ми хочемо подякувати всім татусям і розповісти, як відомим батькам вдається впоратися зі своїми обов’язками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ненудні канікули: 5 ідей незабутнього літнього відпочинку з дітьми

Володимир Зеленський

Відомий комік та продюсер виховує разом із дружиною Оленою двох дітей - Олександру та Кирила. Сім’я Зеленських обожнює проводити час разом, батьки навіть на відпочинок їздять всією родиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як на «Розсміши коміка. Діти» виступала донька Зеленського

Володимир Зеленський зізнається, що йому дуже легко ладнати з дітьми, адже перебуває з ними на одній хвилі. Зі своєю донькою Володимир спілкується, як з дорослою, радиться з нею. Актор Студії "Квартал 95" займається освітою своїх дітей, однак зізнається, що їхній чесності та чистоті варто повчитися.

Юрій Горбунов

Ведучий «1+1» поєднав своє життя із чарівною колегою Катериною Осадчою. Їхня любовна історія почалася на знімальному майданчику «Голосу.Діти-2». Не так давно у зірок народився син Іван. Юрій Горбунов із радістю проводить вільний час із малюком і нещодавно розчулив прихильників знімком із крихітним сином.

До речі, новоспечений татусь добре ладнає з Іллею – сином ведучої програми «Світське життя» Катерини Осадчої від першого шлюбу.

 

Дмитро Борисов

Ведучий реаліті-шоу "На ножах" Дмитро Борисов - не лише успішний український ресторатор, а й людина, яка цінує родину та сімейні цінності. Дмитро Борисов - щасливий батько та чоловік. Разом із дружиною Оленою бізнесмен виховує сина Бориса та донечку Катерину. А ще 2017 рік подарував подружжю сина Йосипа. Хрещеними хлопчика стали Андрій Дещиця та Катерина Ющенко.

Борис та Олена працюють разом, але робота аж ніяк не шкодить спільному життю. Їм вдалося віднайти формулу щасливих стосунків. Подружжя переконане, перед тим, як щось робити, важливо думати про свою другу половинку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діма Борисов показав свій заміський будинок та познайомив із родиною (фото)

Батьки серйозно ставляться до виховання дітей, вони з дитинства прищеплюють любов до праці та самостійності. Донька Катя щоп’ятниці після школи біжить в один із закладів свого тата і допомагає там як офіціант. Маленька трудівниця зустрічає та обслуговує гостей. Батьки вчать дівчинку цінувати гроші, тому за свою роботу вона отримує щедрі чайові.

Анатолій АнатолічАнатолій Анатоліч

Ведучий програми "Сніданок з 1+1" Анатолій Анатоліч живе у справжньому жіночому царстві: щасливий батько має двох донечок та дружину. Ведучий говорить, що йому вдається знаходити спільну мову зі всіма жінками в родині.

Анатолій Анатоліч проводить багато вільного часу з доньками. Зірковий батько дуже уважний, він знає подруг своїх донечок та навіть імена всіх ляльок.

Іноді можемо навіть не помічати, як швидко ростуть наші діти! Тому я закликаю всіх батьків робити більше спільних фото зі своєю дітворою. Я таким чином помічаю більш дорослий погляд моєї старшої дочки Аліси. А Лола така надзвичайна, що я не перестаю розчулюватися, переглядаючи світлини, хоча дивлюся на неї щодня!​ – розповідає ведучий «Сніданку з 1+1» Анатолій Анатоліч.

Анатолій Анатоліч розповів, що його графік часто не збігається з роботою дружини, тому вони бачаться доволі рідко. Однак закоханим завжди є про що поговорити. Секрет сімейного щастя ведучого - це повага один до одного, а також постійна робота над стосунками.

Олексій Душка

У грудні минулого року до зіркових татусів приєднався і ведучий програми «Життя без обману» Олексій Душка. Свою донечку батьки назвали Дашею. Зі слів ведучого, бути татусем – справжнє щастя.

 

Потап

Зірковий тренер проектів «Голос. Діти» та «Голос країни» Потап має сина Андрія. На своїх сторінках у соцмережах відомий співак активно ділиться здобутками сина та знімками того, як вони цікаво проводять вільний час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап розповів, як змусив тата повірити у свій талант

Євген Кошовий

Зірка програми «Вечірній квартал » та серіалу «Слуга народу» Євген Кошовий разом з дружиною Ксенією виховує двох дітей – 9-річну Варвару та 2-річну Серафиму. Старша донька вже стала відомою на всю Україну завдяки талант-шоу «Голос.Діти», де Варвара потрапила до команди Потапа. Євген Кошовий хоче, щоб у майбутньому система освіти в Україні покращилась, і його діти лишилися вчитися на Батьківщині. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Євгена Кошового пройшла на шоу «Голос. Діти 3»

Ксенія, дружина Кошового, налагоджує дисципліну в домі, тоді як Євген її порушує подарунками та сюрпризами. Він рідко буває вдома через зйомки та гастролі, а тому прагне приємно здивувати своїх жінок.

Новости по теме