Девід та Вікторія Бекхем зворушливо привітали одне одного з річницею

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Сьогодні родина Бекхем святкує 17-ту річницю весілля.

Поделиться:

Надя Дорофєєва зворушливо привітала Дантеса з Днем народження17 років тому одружилася одна із найбільш зразкових зіркових пар - футболіст Девід Бекхем та солістка гурту Spice Girls Вікторія Адамс. Незважаючи на значну, як для шоу-бізнесу, дату родина Бекхем зберегла тепло та розуміння у відносинах.

До 17-ї річниці шлюбу подружжя зворушливо привітало одне одного у Instagram. Девід та Вікторія Бекхем опублікували в соцмережі зворушливі знімки зі свого весілля.

Я відчуваю себе коханою і благословенною. Мій найкращий друг, моє кохання. Найдобріший чоловік, який щодня мене надихає. Вітаю з річницею найкращого чоловіка і татуся в світі, - підписала фото Вікторія Бекхем.

Чоловік не забарився із привітанням у відповідь. На своїй сторінці в Instagram Девід Бекхем також зробив зворушливий пост.

Мені пощастило зустріти людину, яка прагне в житті того ж, що і я. У нас четверо прекрасних дітей і я не міг би для бажати більш люблячої та турботливої матері. З річницею, я тебе кохаю, - написав Бекхем.

Зіркові батьки намагаються проводити з дітьми весь вільний час. Незважаючи на статус секс-символа, Девід Бекхем показав себе, як зразковий татусь.

Його дружина поділилася в соцмережах зворушливою фотографією, де футболіст шиє сукню для ляльки своєї доньки Харпер.

Новости по теме