Експерт «Vogue» розповіла, як доглядати за шкірою восени та взимку

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Секрети догляду за шкірою від експерта з краси британського журналу.

Поделиться:

Вітер, дощ та різкі перепади температури є сезонною причиною сухості шкіри та її тьмяності. У холодну пору року шкіра обличчяЯк правильно доглядати за шкірою під час занять спортом потребує особливого догляду.

Експерт із краси британського журналу «Vogue» Ліз Ерел поділилася секретами, які допоможуть зберегти неперевершений вигляд навіть узимку. Вона радить користуватися зволожувальними кремами, лосьйонами та обов'язково включити до свого раціону необхідні для краси продукти.

РИБА

Якщо шкіра обличчя суха – це означає, що організму бракує корисних Омега-3 кислот. Експерт радить збільшити вживання жирної риби: скумбрії, сардин, оселедця.

Зауважимо, що нещодавно Олексій Душка розповів, як обирати безпечну та якісну рибу.

ОЛІЯ

Як радить косметолог, замінити рибу можна і рослинною олією. У ній також містяться корисні елементи, необхідні для здоров’я та краси вашої шкіри.

Столова ложка оливкової або льняної олії швидко зволожать вашу шкіру. Її можна додавати у сніданки або соки, - зазначає Ліз Ерел.

ВОДА

Воду пити потрібно постійно. Саме вона є головною запорукою краси вашої шкіри.

Півтора літри на день зволожать організм, а ваше обличчя скаже вам дякую, - каже британський косметолог.

ОВОЧІ та ФРУКТИ

Обов’язково потрібно додавати до свого раціону зелені овочі та цитрусові фрукти. Спаржа, селера цикорій і лимон здатні попередити появу зморшок.

Нагадаємо, що нещодавно експерт розповів, як правильно доглядати за шкірою обличчя зранку та ввечері.

Новости по теме