Євро 2016: Що їдять українські футболісти під часу чемпіонату
Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Наша збірна привезла на Євро 2016 власний штат кухарів.
Шеф-кухарь Любомир Тошич ретельно підбирає кожну страву. Легкі салати без заправки, малосольна риба і свіжі фрукти – основний раціон українських футболістів. Куштувати французькі делікатеси хлопці не ризикують, адже не знають, як на них відреагує організм.
Так кулінар розповідає, що Євген Коноплянка полюбляє пасту, тренер Андрій Шевченко - різотто с білими грибами, а головний тренер Микола Фоменко жити не може без палтуса.
А їсти сало футболістам категорично заборонено. Так вирішив шеф-кухарь. Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті Сніданку з 1+1.
Новости по теме
Как правильно ухаживать за садовой земляникой: советы эксперта по садоводству
Гороскоп на 25 апреля для всех знаков зодиака: вас ждут новые вызовы
Ведущая "Сніданку з 1+1" Людмила Барбир поделилась полезными советами, как начинать свой день
Дорогие несезонные ягоды: надо ли покупать сейчас, и что будет с ценами в этом году