Голосування за найкращу ідею проекту «Зміни свою школу» (завершено)

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Українські школи змагаються за головний приз – вдосконалення навчального закладу на суму п'ять тисяч гривень.

Поделиться:

Завдяки оригінальним і недорогим ідеям проекту «Зміни свою школу» 22 навчальних заклади з різних куточків України перетворилися на креативні освітні майданчики для дітей. За словами учнів, оновлений інтер’єр школи їм дуже подобається.

Усі школи, які брали участь у проекті, тепер змагаються за головний приз – вдосконалення навчального закладу на суму 5 тисяч гривень.

Голосування триватиме до 30 січня включно. Школу-переможця визначать за кількістю голосів від телеглядачів і назвуть в ефірі «Сніданок з 1+1». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 креативні ідеї, як бюджетно створити «розумний» простір для школярів

Автор проекту Юлія Чаюн разом із дизайнерами, художниками та архітекторами допомогла створити в міських і сільських школах зелені куточки, грифельні карти світу, нові креативні лави та гігантські розписи на стінах.

Нагадаємо, що «Зміни свою школу» – соціальний проект ранкового шоу «Сніданок з 1+1», який триває вже більше року. Він має на меті довести, що похмурі кам’яні коридори можна змінити самостійно, малим коштом і з підручних матеріалів.

Зауважимо, що над реалізацією і адаптацією ідей проекту «Зміни свою школу» працювали архітектори та дизайнери: Катерина Оначук, Григорій Панасенко, Юрій Ковтун, Анна Турчина, Михайло Крят, Леонід Олександрійський та інші.

Новости по теме