Гороскоп на 11 серпня 2016 для всіх знаків зодіаку

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Гороскоп на 11 серпня 2016 для всіх знаків зодіаку
Фотографія: unsplash.com. Автор: Issara Willenskomer

Гороскоп на сьогодні: зірки розповідають, чого очікувати та на що сподіватися.

Поделиться:

Гороскоп на серпень 2016 для всіх знаків зодіакуАстрологи програми Сніданок з 1+1 підготували гороскоп на 11 серпня 2016. Експерти розповіли, як провести цей день так, щоб він видався продуктивним та вдалим.

Читайте також гороскоп на серпень 2016, який підготував астролог програми Одруження наосліп Олексій Котенко. Він розповість, як мине останній літній місяць.

ОВЕН

Сьогодні ви цілий день будете чути компліменти. Однак такі лестощі скоріше можуть викликати у вас безліч питань, аніж вдячність. Насправді, це чудово. Адже це означає, що окрім підняття самооцінки, вас цікавить самовдосконалення.

ТЕЛЕЦЬ

Зранку ви прокинетеся повними енергії та бажання відкриттів. Використайте цей енергетичний підйом, щоб знайти нові корисні зв'язки. Якщо хочете розширити своє коло спілкування саме сьогодні можете показати комусь впливовому, наскільки ви відрізняєтеся від інших.

БЛИЗНЮКИ

У вашому житті з'являться люди, які вирізняються надзвичайно яскравою індивідуальністю. Ви отримаєте задоволення, як розмовляючи з ними про високі матерії, так і займаючись буденними справами. Трохи вільного часу всередині робочого дня допоможе вам завершити справи перш, ніж ви підете веселитися.

РАК

Коли ви в останній раз запрошували гостей на вечерю? Вашій уяві пора розім'ятися, а кухня могла б стати відмінним місцем для цього. Будьте креативними, прикрасьте квартиру, оберіть ігри для компанії - і отримуйте задоволення від вечірки.

ЛЕВ

Ви думаєте, що неприємне зауваження, яке ви нещодавно почули, було сказано про вас. Не хвилюйтеся, це вас зовсім не стосується. Не варто хвилюватися за свою репутацію, вона у вас бездоганна. Сьогодні ви переконаєтеся в тому, що друзі по праву заслуговують на ваш час та увагу.

ДІВА

Якщо ви запланували подорож, може статися, що потрібно буде змінити плани в останню хвилину. Не нервуйте через це, ви ніяк не могли повпливати на ситуацію. Вірте в те, що все складеться якнайкраще, це привабить позитивну енергію всесвіту.

ТЕРЕЗИ

Вам сьогодні потрібно серйозно поставитися до лідера вашої компанії. Ця людина скаже те, на що у інших не вистачить духу. Оточуючі будуть ігнорувати ці зауваження, щоб не сприймати дійсність, такою як вона є. Однак вам варто задуматися над цим, ви зрозумієте багато нового.

СКОРПІОН

Вам варто трохи при гальмувати, інакше ви можете пропустити якийсь важливий момент. Звертайте увагу на дрібниці та випадково сказані фрази, вони можуть підказати, як діяти далі. Спробуйте виділити декілька годин вільного часу, щоб потішити себе приємнощами.

СТРІЛЕЦЬ

Іноді найбільші проблеми виникають через дрібниці. Щоб день видався вдалим, варто звертати увагу на деталі. Сьогодні можете почути не надто приємні коментарі від друзів чи колег.

КОЗЕРІГ

Останнім часом ви були занадто серйозними та виваженими. Прийшов час дати волю  своїй дитячій натурі. Дрібні пустощі, жарти та несерйозна поведінка зроблять цей день надзвичайно веселим. До тих пір, поки ви не заважаєте оточуючим, веселіться на всі 100%.

ВОДОЛІЙ

Подумайте добре, чи не ображали ви останнім часом своїх рідних. Можливо, ви забули про день народження чи ненароком розпатякали таємницю? Сьогодні ідеальний день, щоб виправити свої помилки та налагодити стосунки з родиною.

РИБИ

Сьогодні ви неочікувано для себе самих зрозумієте, наскільки сильний зв’язок між вами та людиною з близького оточення. Цінуйте кожен момент, проведений разом, допомагайте порадами та просто любіть.

Новости по теме