Гороскоп на 14 серпня 2016 для всіх знаків зодіаку

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Гороскоп на 14 серпня 2016 для всіх знаків зодіаку
Фотографія: unsplash.com. Автор: Annie Spratt

Читайте гороскоп на сьогодні та прислухайтеся до порад зірок.

Поделиться:

Гороскоп на серпень 2016 для всіх знаків зодіакуАстрологи програми Сніданок з 1+1 підготували гороскоп на 14 серпня 2016. Читайте поради експертів та дійте мудро. 

Читайте також гороскоп кохання на 2016 рік для всіх знаків зодіаку, який розповість, чого оікувати в особистому житті протягом всього року. 

ОВЕН

Ваші будні були напруженими, однак цікавими. Сьогодні відчуєте полегшення, хтось з вашого оточення допоможе розслабитися. Ви жили в шаленому темпі, тому від пропозиції відпочити відмовлятися не варто. Спостерігайте те, що відбувається навколо. Жити в погоні за чимось занадто виснажливо.

ТЕЛЕЦЬ

Здалеку все здається яскравим і красивим, однак, якщо придивитися, помічаєте недоліки. Раніше вам було приємно дізнаватися когось краще, але зараз надмірна близькість може викликати зневагу. Тримайтеся подалі від людей, чия присутність набридає.

БЛИЗНЮКИ

Не чекайте, що оточуючі почнуть виконувати свої обіцянки, вам доведеться занадто довго чекати. Займіться вирішенням своїх питань без жодної допомоги. Звичайно, може трапитися, що ви не впораєтеся з усіма завданнями. Однак, чекаючи на інших, взагалі нічого не завершите.

РАК

Хтось із друзів або членів сім'ї занадто довго дозволяв собі діяти, не думаючи про наслідки. Сьогодні, швидше за все, ви почуєте скарги, які викличуть занепокоєння. Вам потрібно поговорити і з'ясувати, що сталося. Втримайтеся від попрікань, адже ви не знаєте усіх подробиць.

ЛЕВ

Ви намагаєтеся встигати за модними тенденціями суспільства. Сьогодні варто задуматися, чого ви досягнете, крокуючи нога в ногу з натовпом. Потрібно зосередитися на тому, хто ви є, а не на тому, чим захоплені оточуючі. Пізнайте, прийміть та демонструйте свої унікальні якості.

ДІВА

Через конфліктну ситуацію на роботі чи навчанні у вас може з'явитися відчуття несправедливості. Не кваптеся сваритися та доводити свою точку зору. Краще зверніть увагу на людей, що знаходять поряд. Вони впливають на вас не найкращим чином, тож зауваження небезпідставні.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні зорі радять говорити лише те, що ви знаєте напевно. Правда - ось слово дня. Покажіть оточуючим, що ви чесна людина і вам можна довіряти. Чесноти помітять впливові люди, що матиме вплив на ваше життя.

СКОРПІОН

Якщо маєте справу з контрактами або іншими юридичними документами, варто бути дуже педантичним. Уважно читайте всі умови, якщо чогось не розумієте - сміливо запитуйте. Вас ніхто не збирається підставляти, однак існують ризики та ускладнення, яких потрібно уникнути.

СТРІЛЕЦЬ

Не намагайтеся здаватися найрозумнішими. Якщо ви будете дуже намагатися справити враження на інших людей, швидше за все, ваш план призведе до зворотного ефекту. Будьте собою, люди це відчують і оцінять.

КОЗЕРІГ

Сьогодні ваш мозок працюватиме як добре налагоджений механізм, а інтелектуальні здібності вражатимуть. Можете сміливо висловлювати свої пропозиції і бути впевненими, що не здастеся зарозумілими або надто балакучими. Ви експерт у своїй галузі, тому відчуваєте себе впевнено. Не бійтеся це показати оточуючим.

ВОДОЛІЙ

Завдяки своїй винахідливості та особливостям творчої натури все сьогодні здаватиметься іншим. Свіжий погляд на звичні та буденні речі допоможе вирішити будь-яку проблему набагато швидше і легше, ніж будь-коли.

РИБИ

Сьогодні не найкращий день для планування. У вас такий насичений графік, що будь-які додаткові завдання можуть бути не виконаними. Навіть якщо вас просять допомогти, ліпше не обіцяти. Ви можете не лише завдати шкоди собі, а й втратити довіру оточуючих.

 

Новости по теме