Гороскоп на 15 серпня 2016 для всіх знаків зодіаку

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Гороскоп на 15 серпня 2016 для всіх знаків зодіаку
Фотографія: unsplash.com. Автор: José González

Читайте гороскоп на сьогодні та прислухайтеся до порад зірок.

Поделиться:

Гороскоп на серпень 2016 для всіх знаків зодіакуАстрологи програми Сніданок з 1+1 підготували гороскоп на 15 серпня 2016. Читайте поради експертів та дійте мудро. 

Читайте також гороскоп кохання на 2016 рік для всіх знаків зодіаку, який розповість, чого оікувати в особистому житті протягом всього року. 

ОВЕН

Згадайте, як сильно ускладнювали ваш шлях почуття заздрості і образи минулого тижня. Сьогодні ця ситуація може повторитися. Ситуація не обов'язково буде стосуватися тієї ж людини чи проблеми. Якщо ви не будете піддаватися негативним емоціям, вони швидко зникнуть.

ТЕЛЕЦЬ

Трохи ревнощів можуть бути корисними для відносин, але не варто занадто віддаватися цьому почуттю. Ви довго дбали про ці відносини, прийшов час пожинати солодкі плоди. Подумайте, чи є хтось, з ким ви хочете провести в найближчому майбутньому більше часу і кому варто приділили ще більше уваги.

БЛИЗНЮКИ

Зазвичай ви намагаєтеся бути дуже терплячими, але сьогодні ви нагадуєте вулкан. Вибухнете ви сьогодні чи ні, але зараз слушний час, щоб показати своїм рідним, на що ви здатні. Дуже скоро всі дізнаються про ваш вибуховий характер. Це проявляється дуже рідко, але якщо вже таке відбувається, оточуючим краще триматися від вас подалі.

РАК

Дивовижний сюрприз, який чекає вас цього ранку, не просто змусить посміхнутися, а й допоможе розпочати день з позитиву. Якщо ви як добре поміркуєте про нещодавні події, то зрозумієте, що цілком заслуговуєте на такий прекрасний день. Лінощі сьогодні - табу, адже можна пропустити прекрасну можливість.

ЛЕВ

Хтось із близьких намагається приховано дбати про вас та допомагає, можливо, ви ще нічого не знаєте про це. Коли ви зрозумієте, хто ця людина, подякуйте їй: зробіть символічний подарунок, спечіть пиріг чи запросіть на каву.

ДІВА

Якщо ви давно хотіли поговорити з колегами, які останнім часом були не дуже відкритими до спілкування, саме прийшов час це зробити. Не бійтеся заговорити першими і попросіть приділити вам кілька хвилин. Ввічливість - ось що сьогодні головне.

ТЕРЕЗИ

Зазвичай ви не особливо багато подорожуєте, хіба що по роботі. Однак зараз ви готові застрибнути в транспорт і їхати куди завгодно. Вам необхідно змінити обстановку та відпочити від робочих буднів. Запросіть когось поїхати з вами, щоб було веселіше.

СКОРПІОН

Останнім часом ви боролися за справедливість, вкладаючи всі сили та енергію. Прийшов час вгамуватися, інакше безперервний рух може негативно вплинути на ваш моральний стан. Ваші сили вже закінчуються, їх потрібно відновити. Навіть самому невтомному бійцю час від часу необхідний відпочинок.

 

СТРІЛЕЦЬ

Навіть якщо партнер дратує вас, не кваптеся пакувати його речі. Кожен має право на ще один шанс. Дайте вашій другій половинці можливість виговоритися. Ви будете дуже здивовані тим, що почуєте.

КОЗЕРІГ

На вашому шляху все ще можуть потрапляти несподівані перешкоди. Однак, якщо вже вам вдалося дійти до того, що маєте зараз, сил вистачить і на майбутнє. Долайте труднощі, посміхаючись.

ВОДОЛІЙ

Те, що раніше здавалося невинною грою з фліртом, сьогодні може перерости в щось більше. Хтось із близьких людей дасть чітко зрозуміти, що стосунки набули нового характеру. Настав час припинити цю гру, інакше ви можете зробити боляче.

РИБИ

Останнім часом ви поводилися дуже непередбачувано. Оточуючі тепер навіть не намагаються зрозуміти ваших намірів. Разом з цим, ви не приховуєте, що вам подобається така поведінка. Зараз варто зайнятися справами, які вимагають точності та уваги до деталей. Повірте, цим ви шокуєте ще більше.

Новости по теме