Гороскоп на 24 лютого 2017 для всіх знаків зодіаку

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Дізнавайтеся, що для вас приготували зорі на сьогодні, 24 лютого.

Поделиться:

Астрологи програми «Сніданок з 1+1» підготували гороскоп на сьогодні, 24 лютого 2017, для всіх знаків зодіаку. Читайте, чого очікувати від зірок у понеділок та розпочинайте новий прекрасний тиждень!

Кому у 2017 році варто особливо стежити за станом здоров'я? Які місяці у 2017 році найспрятливіші, а які можуть бути потенційно небезпечними для самопочуття? Читайте гороскоп здоров'я на 2017 рік та дізнавайтеся, на що звернути увагу, щоб не хворіти.

ОВЕН

Не найкращий день для пригод і ризику. На користь піде домашній затишок. Ви нічого не втратите, побувши в тісному колі рідних чи друзів. Навпаки, вкотре переконаєтеся, наскільки дорогі для вас ці люди. 

ТЕЛЕЦЬ

Час для початку нових стосунків. Прислухайтеся до власних почуттів. Будьте впевненими у своїй привабливості та сміливо демонструйте її оточуючим. Сьогодні ви просто випромінюєте красу. 

БЛИЗНЮКИ

День буде яскравим та емоційним. Можливі позитивні зміни у кар’єрі. Головне – спокійно ставитися до всіх спірних чи конфліктних ситуацій. 

РАК

Будьте обережними! Не довіряйте свої фінансові питання постороннім. Це зовсім не означає, що хтось з близького оточення бажає вас обдурити. Однак сьогодні краще бути обачливими. 

ЛЕВ

Гарний день для спілкування та знайомства з новими людьми. Ваш розум, шарм та вміння знайти підхід до кожної людини допоможуть розширити коло спілкування, де будуть впливові люди. 

ДІВА

Зробіть паузу в роботі. Після відпочинку з’являться нові ідеї. Не варто перенапружуватися - результати вашої роботи протягом останнього часу вже помітило керівництво. 

ТЕРЕЗИ

Сьогодні може здатися, що життя випробовує вас на міцність. Не піддавайтеся емоціям. Сприймайте будь-яку ситуацію спокійно. 

СКОРПІОН

Зміни вдома та на роботі підуть на користь. Головне – це не боятися брати на себе ініціативу. Давно хотіли вирішити якесь питання – поговоріть. Адже ваші колеги чи рідні можуть навіть не здогадуватися, що ви турбуєтеся через певну проблему. 

СТРІЛЕЦЬ

Сприятливий день для далеких поїздок, подорожей та відряджень. У шляху з вами може статися якась цікава випадкова пригода. Пам'ятайте: випадковості – невипадкові. Тож робіть висновки і ваше життя зміниться. 

КОЗЕРІГ

Не забувайте про домашні обов’язки. Уникайте конфліктів у родині. Якщо ви прагнете довести свою точку зору, маєте в підтвердження сотню аргументів, сьогодні варто змовчати. 

ВОДОЛІЙ

Зірки радять творчо підходити до будь-якої роботи. Якщо ви не будете обмежувати себе стереотипами, самі здивуєтеся, наскільки якісно виконаєте поставлене завдання. 

РИБИ

День буде продуктивним. Ви встигнете зробити багато справ. Однак наприкінці дня варто нагородити себе за таку працьовитість. Ви потішите своє внутрішнє Я та отримаєте мотивацію й надалі добре працювати. 

Новости по теме