Хелловін 2016: Як оригінально прикрасити пакунки для цукерок

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Експерт розповів, як створити креативні гелловінські пакуночки-гарбузи для малюків.

Поделиться:

Хелловін  – це свято, яке популярне у всьому світі. Традиційно він проходить в ніч на 1 листопада. Під час святкування діти одягаються в різноманітні костюми, вирізають з гарбуза ліхтарі, розкладають багаття, розповідають моторошні історії та  - найголовніше – випрошують цукерки. Така традиція має усі шанси прижитися і в Україні. "Сніданок з 1+1" пропонує зробити малюкам хелловінські пакуночки-гарбузи.

Хелловін 2016: Як святкувати та кому загадувати бажання

Аби святково прикрасити пакунки для цукерок, вам знадобляться:

  • 2 шматки помаранчевого гофрованого паперу(25Х30 см);
  • Клейка стрічка з малюнком;
  • Цукерки (4-5 шт) або яблуко;
  • Шматок чорного паперу
  • Клей

Що робимо?
1) Беремо 2 шматки помаранчевого паперу. Кладемо один шматок на інший, адже папір доволі тоненький. Краї не суміщаємо. У центр покладемо трохи цукерок. Якщо вашим малюкам цукерок не можна, загорніть у пакунок яблуко.
2) Відрізаємо шматок клейкої стрічки. 
3) Тепер формуємо пакуночок. Складаємо гарбузову гривку  і загортаємо стрічкою. Не затягуйте сильно, аби пакунок був кругленький, схожий на гарбуза.
4)  Далі робимо ротика і очі. З паперу вирізаємо зубки, чим кривіші, тим кращі. А потім ще 2 трикутнички - це оченята.  І приклеюємо їх до пакуночка.

Такі пакунки прекрасно підійдуть і в дарунок, і до столу. А ще можна налити соку у склянки з веселими хелловінськими мармизками.  

Новости по теме