Хто буде представляти Україну на конкурсі Міс Всесвіт (фото)

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Почесне звання Міс Україна отримала 18-річна киянка Альона Сподинюк.

Поделиться:

Хто став переможцем конкурсу молодих дизайнерів Погляд у майбутнє (фотозвіт)29 червня відбувся фінал 10 ювілейного конкурсу краси Міс Україна Всесвіт 2016. У Сніданок з 1+1 завітала переможниця конкурсу краси. Нею стала 18-річна Альона Сподинюк.

Міс Україна розповіла, що вона вірила у свою перемогу, але дівчина не очікувала отримати почесне звання та можливість представляти свою країну серед світових красунь.

Переможниці Міс Україна Всесвіт 2016 навіть наснився пророчий сон. Немов навколо неї багато людей і вона дає інтерв’ю. Дівчина не могла зрозуміти, чого стосувалося видіння, допоки не отримала корону переможниці у фіналі конкурсу краси.

Альона Сподинюк розповіла, що вже збирається готуватися до конкурсу Міс Всесвіт.

Для мене найскладніше на конкурсі було зібратися, адже навколо так багато красивих та гідних дівчат, - відверто зізналася Міс Україна Всесвіт.

Однак, Альона чудово впоралася із завданням. Незважаючи на те, що конкурс краси Міс Україна Всесвіт був першим для дівчини, наймолодша конкурсантка здобула перемогу.

Олімпійські ігри: перемоги, якими пишається незалежна УкраїнаАльона Сподинюк розповіла в ефірі Сніданок з 1+1 про своє захоплення гандболом. На неї могло чекати блискуче олімпійське майбутнє, адже дівчина вже у 13 років була в молодіжному Олімпійському резерві України. Однак красуня зупинила свій вибір на журналістиці.

Міс Україна Всесвіт каже, що здобути перемогу в конкурсі Міс Всесвіт їй допоможе впевненість, спокій та особливе заклинання. Що саме повторює про себе Альона Сподинюк, щоб обійти конкуренток дивіться у сюжеті Сніданок з 1+1.

Новости по теме