Колеги Анатоліча, глядачі та друзі «Сніданку з 1+1» зворушливо попрощалися з ведучим під час його останнього ефіру

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Сьогодні, 21 липня, ведучий провів свій останній прямий ефір у ранковому шоу.

Поделиться:

Після чотирьох років роботи в ранковому шоу «Сніданок з 1+1» Анатолій Анатоліч залишає телеканалАнатолій Анатоліч йде зі «Сніданку з 1+1».

«Це була моя мрія – працювати в «Сніданку з 1+1», і я щасливий, що 4 роки тому вона здійснилася. До сих пір чітко пам'ятаю, як дізнався про те, що мене затвердили ведучим, за 2 дні до Нового року. Це був дуже несподіваний подарунок, - коментує Анатолій Анатоліч. - Я з великою повагою і вдячністю ставлюся до всієї команди проекту, яка багато чому мене навчила. Але тепер настав час для нових мрій та нових змін».

Під час сьогоднішнього ефіру ведучий пригадав найяскравіші миті, пов’язані з його участю в шоу. Також «сніданківці» підготували для нього чимало сюрпризів.

Ведуча Людмила Барбір у прямому включенні з Карпат поділилася своїми враженнями про співпрацю з колегою.

Зовсім не хочеться тебе відпускати. Але якщо так, то не можемо не сказати, як нам із тобою пощастило! Ти чудовий друг, який завжди підтримає, знайде 150 рішень проблеми. У тебе унікальне, фантастичне почуття гумору, якого нам бракуватиме, - зізнається Людмила Барбір.

Ведуча трепетно пригадала свої перші проби у «Сніданок», які проходила з Анатолієм. А також зізналася, що з ним було приємно працювати і в шоу, і за його межами. Так, свого часу вони зіграли подружню пару у фільмі «Секрети Бандери».

«Не забуду наші з тобою кількагодинні репетиції, адже тобі потрібно було вивчити декілька сторінок німецькою мовою!» - згадує ведуча.

Попрощався з колегою і ведучий Руслан Сенічкін.

Ми були шоковані твоїм рішенням і навіть намагалися відмовити тебе від нього. Ти дав новий поштовх, нове дихання «Сніданку». Багато в чому зробив так, щоб ми на тебе рівнялися. Ми разом вели прямі ефіри, брали інтерв’ю, готували на кухні, знімалися в кіно. Нехай буде добре там, де ти є! Обіймаємо! – говорить Руслан Сенічкін.

За час свого перебування у шоу Анатолій Анатоліч провів чимало інтерв’ю, зокрема бесідував і з тренером «Голосу. Діти» Дмитром Монатіком. Тож сьогодні співак також не втримався і записав відеозвернення для Анатолія.

Минуло стільки років. І ось він – останній день на каналі «1+1». Не уявляю, що ти зараз відчуваєш. Адже знаю твоє ставлення до телеканалу, твою любов до своєї справи. Ти великий професіонал. Приходити до тебе в прямі ефіри та спілкуватися з тобою було приємно, затишно. Тому тебе дуже бракуватиме – і твоїм колегам, і гостям. – говорить MONATIK.

Однак на цьому сюрпризи не закінчилися. Команда ранкового шоу провела Анатолія Анатоліча як успішного «випускника «Сніданку» в яскраве майбутнє. Як це було – дивіться у відео, що вище.

Тим часом прихильники Анатолія Анатоліча активно коментують новину в соціальних мережах, висловлюючи тугу за улюбленим ведучим і заразом бажаючи йому усіпіху.

Нагадаємо, перший ефір Анатолія Анатоліча в студії «Сніданку з 1+1» відбувся 1 березня 2013 року. Він склав компанію Руслану Сенічкіну, і з перших днів завоював любов глядачів. У серпні 2013 року він почав вести найдовше ранкове шоу в прямому ефірі в парі з Мариною Леончук.

Новости по теме