Кулінарні збірники Руслана Сенічкіна можна придбати на сімейному фестивалі Family Day

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Кулінарні збірники Руслана Сенічкіна можна придбати на сімейному фестивалі Family Day

Сьогодні, 9 липня, відбудеться IV сімейний фестиваль Family Day, який так полюбився киянам ось вже другий рік поспіль.

Поделиться:

Цілий день на фестивалі будуть проходити різноманітні розваги для всієї родини - майстер-класи, конкурси, вікторини та ігри на свіжому повітрі. На фестивалі кожен гість зможе знайти цікаві активності для себе. Вхід на захід - безкоштовний.

Ярмарок

На центральній алеї парку розташується ярмарок оригінальних товарів від майстрів handmade. Розвиваючі іграшки, продукти здорового харчування, одяг та прикраси для дітей і дорослих, предмети декору – на вас чекає великий асортимент товарів на всі випадки життя!

Вашій увазі також будуть представлені кулінарні збірники Руслана Сенічкіна, що вже стали хітами продажів та найкращими подарунками для дорослих і малих любителів корисних та смачних сніданків.

Дитяча зона

Веселі конкурси з аніматорами, велика розважальна зона з батутами та басейнами, футбол і баскетбол, уроки малювання і розвиваючі ігри, ляльковий театр, захоплюючі досліди, барвистий аквагрим і цікаві майстер-класи - діти різного віку знайдуть собі заняття на будь-який смак!

Майстер-класи

Майстер-класи з декору, створення іграшок, аксесуарів і квітів не залишать байдужими майстрів і майстринь. Чудові вироби в техніках квілінг, макраме і не тільки будуть нагадувати про прекрасно проведений час на нашому святі.

Зона краси

На фестивалі у вас є чудова можливість абсолютно безкоштовно перевтілитись у новий образ від професійних візажистів, задати їм питання на тему краси, протестувати новинки косметики, а ще прослухати майстер-клас головного редактора журналу «Ліза» на тему «Екомолодість: прибираємо зморшки без косметолога» .

Food-зона

На території фестивалю вас зустріне велика апетитна зона, відведена під фуд-корт. Приходьте і насолоджуйтесь смачною і корисною вуличною їжею, освіжаючими напоями. А на малюків чекатимуть повітряні кульки, морозиво і солодощі з натуральних інгредієнтів.

Нагадаємо, що Валентина Хамайко та Олександр Попов презентували «Сніданок. Вихідний» на фестивалі Family Day.

Новости по теме