Савва Лібкін покепкував над Людмилою Барбір

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Телеведуча не забарилась із відповіддю і також покепкувала над кухарем.

Поделиться:

Фаршироване курча з бринзою та грибами3 грудня в ефірі «Сніданок. Вихідний» о 9:10 в рамках програми «Їжа у великому місті» телепара Савва Лібкін та Людмила Барбір готуватимуть класичний французький печінковий паштет по-українськи.

Цього разу на кухні ексцентричного одеського кулінара витав французький фльор, але він не завадив Савві вчепити Людмилі пекучі сережки. Телеведуча не забарилась із відповіддю і так покепкувала над кухарем, аж їжа кухнею літала.

Крім того, Савва навчиться вітатись українською і зробить вкрай провокативну заяву про часник. Людмила Барбір ж у відповідь емоційно покаже фокуси із айвою, а потім продемонструє неймовірний трюк із розпеченою сковорідкою. Який вчинок Савви викликав бурхливе обурення Люди? Чому вона цього разу була вкрай прискіпливою? Дивіться у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт пирога з курятиною від Савви Лібкіна та Людмили Барбір

Скуштувати оновлену французьку страву ризикнули запрошені гості. Цього разу це Франк Байі, шеф-кухар ресторану французької кухні, володар Мішленівської зірки; шеф-кухар французького ресторану Олександр Головачов та видавець журналу про вишукану кухню «SAVEURS» Олександра Паттурі. 

Олександра Паттурі порівняла французький  паштет по-українськи зі стравою, яку готувала її бабуся і одразу визнала, що витвір Савви і Людмили має апетитний вигляд. 

У чому головна відмінність печінкового паштету по-українськи від класичного варіанту страви? Що додав би до страви володар Мішленівської зірки та шеф-кухар французького ресторану Франк Байі? Чому шеф-кухар французького ресторану переконаний, що такий печінковий паштет вигідно готувати для великої родини? Відповіді у сюжеті!

Стежте за конкурсами й розіграшами авторського посуду Савви Лібкіна на сторінці у Facebook «Сніданок з 1+1» і надсилайте свої рецепти для нової української кухні на Libkin.chief@gmail.com.

Телепроект «Їжа у великому місті» покликаний розвивати сучасну українську кухню, надихати людей вибирати нашу їжу, робити її модною, відкривати успішні ресторани української кухні по всьому світу, експортувати вітчизняні продукти, використовувати креативні вітчизняні рецепти. Нагадаємо, що знаменитий одеський шеф-кухар і ресторатор Савва Лібкін у дуеті з телезіркою українською гуцулкою Людмилою Барбір презентують глядачам у своєму новому телепроекті «Їжа у великому місті» безліч гастрономічних відкриттів.

У меню телепари – проста, корисна їжа зі свіжих українських продуктів та з урахуванням світового досвіду та трендів. Дегустувати й оцінювати страву приходять блогери, зірки, гурмани, лікарі, телекулінари, спортсмени, а також друзі, родичі та інші цікаві особистості.

Новости по теме