Марина Леончук прокоментувала своє розлучення

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Ведуча Сніданок з 1+1 Марина Леончук розповіла, що відчуває після розлучення з чоловіком.

Поделиться:

Ведуча програми Сінданок з 1+1 Марина Леончук шокувала своїх прихильників новиною про розлучення. Після 14 років подружнього життя Леончук та її чоловік Дмитро вирішили розлучитисяМарина Леончук розлучилася з чоловіком після 14 років шлюбу.

Ведуча зізнається, що через свій складний характер часом ранила та зачіпала чоловіка. Після цього він закрився, а одного дня взагалі заявив, що більше не може це терпіти.

Після розлучення Марина починає нове життя, тепер лише вдвох із сином Гордієм. Ведуча після розлучення навіть знялася з сином у зворушливій фотосесіїПісля розлучення Леончук з сином знялась у зворушливій фотосесії.

На своїй сторінці в Instagram Марина Леончук розповіла про те, що відчуває після розлучення та як сприймає такі величезні зміни. 

За словами ведучої, всі навколо невпинно повторюють, що вона доросла, освічена, розумна, красива, самостійна і незалежна жінка. Не без “цікавинок”, звичайно, однак лише в хорошому сенсі.

Ти віриш їм, віриш собі і продовжуєш жити. Ти смієшся і плачеш, бо помиляєшся. Ти хвилюєшся і радієш, тому що успіхів ти також досягаєш. Ти ростиш сина, працюєш, знайомишся з новими людьми і розлучаєшся. Без цього ніяк.

Марина Леончук впевнена, що в кожної людини свої втрати, як і переживання, досягнення, радощі та страхи. Головне - це засвоїти життєвий урок, адже людина постійно вчиться.

Приймати рішення - це неминуче, тому що, дорослі і розумні жінки відповідають за свої вчинки, хоч і залишаються завжди дівчатками.

Марина Леончук та її чоловік прийняли непросте рішення розлучитися після довгого сумісного життя. Однак ведуча Сніданок з 1+1 стверджує, що нарешті отримала можливість познайомитися сама з собою.

Новости по теме