Над марафоном 1+1 до Дня Незалежності працювали учасники АТО

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Учасник АТО Руслан Назаров рятував Людмилу Барбір від дощу та скрізь супроводжував Катю Осадчу.

Поделиться:

До 25-ої річниці Незалежності України телеканал 1+1 провів інформаційний день. Святковий телемарафон розпочався з особливого випуску Сніданок з 1+1. Ранкова програма пройшла не в в одній, а одразу у двох студіях.

Ведучі Марина Леончук і Анатолій Анатоліч вітали зі святом у студії Сніданок з 1+1, а Людмила Барбір і Руслан Сенічкін провели пряме включення з даху Київського річкового вокзалу, а Валентина Хамайко та Олександр Попов – з Майдану Незалежності.

Над процесом завзято працювала команда програми Сніданок з 1+1, особливо про комфорт ведучих піклувався адміністратор ранкового шоу і учасник АТО Руслан Назаров. 

Під час робочого процесу хлопець постійно прикривав ведучу Сніданок з 1+1 Людмилу Барбір від дощу і супроводжував ведучу програми Світське життя Катерину Осадчу, немов справжній охоронець.

Фотографії турботливого Руслана Назарова опублікували на сторінці Сніданок з 1+1 у Facebook.

Що б не сталося, Руслан завжди поруч! Він - наш герой! Він - учасник АТО. Ми пишаємося ним! - написали колеги Руслана.

В команді 1+1 працює також кореспондент ТСН Євген Назаренко, завдяки якому українці отримують останню інформацію з фронту. На тележурналіста перекваліфікувався, вже маючи за плечима досвід АТО.

У програмі ТСН Євген розповів, що провів День Незалежності у місті Мар'їнка, що на Донеччині. Спокійно відсвяткувати, на жаль, не вдалося. Ще ввечері 23 серпня ворог почав обстрілювати позиції українських військових. За словами Євгена Назаренка, українські військові майже не святкують День Незалежності, адже справжню незалежність наша країна отримає, коли отримає назад окуповані території. 

Нагадаємо, нещодавно Соломія Вітвіцька, Антоніна Матвієнко та герої АТО презентували мультимедійний проект Переможці у Черкасах. Одна з головних цілей ініціативи - розвиток сучасного протезування в Україні.

Новости по теме