Попов і Дубінський розповіли, як домашні улюбленці змінили їх життя

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

У програмі Сніданок з 1+1 ведучі розповіли, як змінюється життя з появою собаки.

Поделиться:

«Сніданок з 1+1» зібрав понад 135 тисяч гривень на допомогу безпритульним тваринамУ студію програми Сніданок з 1+1 завітали ведучий програми Сніданок. Вихідний Олександр Попов і ведучий програми Гроші Олександр Дубінський. На ранкове шоу телеведучі завітали разом зі своїми домашніми улюбленцями.

Дубінський зізнався, що Діксі потрапила до нього випадково, адже цей песик – єдиний, на кого у ведучого немає алергії. Його колега свідомо взяв песика Бенджаміна. 

Це вже третій пес у моєму житті. Мені просто захотілося мати активного улюбленця, який завжди буде радий мене бачити і шматуватиме взуття Марини Леончук, – жартує Попов.

Олександр Дубінський стверджує, що в Україні, на жаль, споживацьке ставлення до тварин. Люди обирають собі улюбленців, які зараз у тренді. Європейці ж найчастіше беруть тварин із притулків. Відомі особистості та зірки також все частіше приєднуються до такої ініціативи.

З появою песика Діксі життя Дубінського особливо не змінилося. Улюбленець надзвичайно спокійний, толерантний у суспільстві. Діксі навіть супроводжує свого господаря на роботу. Чого не можна сказати про Бенджаміна. Чотирилапий друг Попова перевертає все з ніг на голову, адже він гіперактивний.

Ми з Діксі зовсім різні. Мені потрібно рухатися, а вона любить поніжитися в ліжку. Напевно, вона така, яким би хотів бути я, – зізнався ведучий програми Гроші.

Олександр Попов каже, що його пес допомагає йому рухатися. Навіть повернувшись втомленим з роботи, Бенджамін тягне його в парк, змушує бути активним.

Ведучі впевнені, що потрібно допомагати тваринам з притулків. Для цього існує безліч спільнот в соціальних мережах, які збирають кошти на корм та медикаменти. Дубінський і Попов закликали звертати увагу на акції, які проводить телеканал 1+1. Нещодавно «Сніданок з 1+1» зібрав понад 135 тисяч гривень на допомогу безпритульним тваринам завдяки благодійному марафону.

Новости по теме