Професійна танцівниця розповіла, як не їсти після шостої вечора

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

У програмі Сніданок 1+1 жінка розкрила секрет як втриматися від нічних перекусів та зберегти ідеальну фігуру.

Поделиться:

Колишня танцівниця і молода матір розповіла, що для збереження ідеальних форм головне не їсти ввечері. Жінка каже, що народження дитини не завадило їй продовжувати дбати про зовнішність.

Галина займається спортом, вживає лише корисні продукти та намагається втриматися від вечері.

Однак перелаштуватися на такий режим харчування молодій мамі вдалося не так просто. Раніше відмова від вечірнього перекусу закінчувалася нічним спустошенням хододильника. Перейти на здорове харчування Галині допомогло вживання достатньої кількості білкових продуктів протягом дня.

via GIPHY

Якщо ж вам складно втриматися від вечері, ці прості прийоми допоможуть у досягнення великої цілі.

Королівський сніданок

Поживний сніданок - запорука сповненого енергії дня. Поснідавши зранку, ви менш імовірно накинетеся на їжу вдень та ввечері.

Апетитні перекуси

Фрукти та овочі - чудова альтернатива печиву та цукеркам. Започаткуйте справжній ритуал здорового харчування: придбайте красивий ланч-бокс, фігурно наріжте фрукти та овочі. Приваблива зовнішньо їжа сприймається більш апетитною.

Здоровий сон

Для того, щоб їжа не зваблювала ввечері, варто раніше лягати спати. Так ви не лише уникнете бутербродів після опівночі, а й знизите відчуття голоду наступного дня. Справа в тому, що недостатня кількість сну робить більш дратівливим. В такому випадку організм починає шукати заспокоєння в їжі.

Хобі

Щоб відволіктися від бажання перекусити, знайдіть захоплююче заняття до душі. Займайтеся саморозвитком з користю для фігури.

Якщо втриматися від вечері не вдається, приготуйте дієтичний салат. Головне, не заправляти його і бажано не солити.

Прислухайтесь до організму і він відповість вам вдячністю.

Новости по теме