Рецепт улюбленої страви Кузьми Скрябіна – борща зі смаженою картоплею

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін приготував у прямому ефірі улюблену страву Кузьми – борщ зі смаженою картоплею.

Поделиться:

Нещодавно ведучий програми Сніданок з 1+1 побував у гостях у мами Андрія Кузьменка Ольги Михайлівни. Вона частувала Сенічкіна улюбленою стравою свого сина. 

Народний кулінар Руслан Сенічкін присвятив рубрику Правильний сніданок талановитому музиканту Кузьмі Скрябіну. Руслан Сенічкін приготував у прямому ефірі борщ зі смаженою картоплею, який більш за все смакував Кузьмі.

БОРЩ ЗІ СМАЖЕНОЮ КАРТОПЛЕЮ

Інгредієнти:

Буряк  – 3 шт.

Борошно – 1 ст.л.

Молоко – 500 мл

Сметана – 200 г

Цибуля – 1 шт.

Картопля – 5 шт.

Оцет – 2 ст.л.

Часник – 3 зубки

Зелень та спеції за смаком

Спосіб приготування:

1. У воду додайте нарізаний соломкою буряк та лавровий лист. Щоб борщ не втратив яскравого кольору, додайте 2 ст.л. оцту.

2. В окремій мисці змішайте сметану, молоко та 1 ст.л. борошна.

3. Отриману молочну суміш додайте до буряка.

4. Щоб борщ мав апетитний часниковий аромат, на 3 л борщу додайте дрібно нарізані 3 головки часнику.

5. Поки готується борщ, підсмажте картоплю. Як тільки картопля стане рум’яною, додайте нарізану кільцями цибулю та 100 г жирної сметани, тушкуйте 5-7 хвилин.

Руслан Сенічкін наголосив, що є особливі правила, як їсти цю страву: варто смакувати картоплею і одночасно запивати її борщем.

Народний кулінар вважає, що таке незвичне гастрономічне відкриття дозволить трішки зануритися у дитинство геніального музиканта Кузьми Скрябіна.

Читайте також, який задум Кузьми втілила в життя його матір.

Новости по теме