Результати збірної України на Олімпійських іграх 2016

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Скільки медалей привезли додому наші спортсмени та в яких видах спорту українці – найкращі.

Поделиться:

Олімпійські ігри 2016: Українська збірна увійшла до топ-8 найкращих команд світу21 серпня завершилася 31-а літня Олімпіада у Ріо-де-Жанейро. Протягом двох тижнів 206 українських спортсменів боролися за найвищі нагороди. Про результати збірної України розповіли в програмі Сніданок з 1+1.

Від золота в індивідуальному багатоборстві гімнаста Олега Верняєва відділила лише 0,1 бала. Проте в окремих вправах на брусах Олегові не було рівних. У результаті українець посів першу сходинку.

Олімпійський чемпіон Лондона Юрій Чебан через суддівську помилку спочатку просто не потрапив до фіналу змагань греблі на каное. Проте він особисто пішов вимагати перегляду результаті. Зрештою його пустили до фіналу, а там Юрій зробив усе можливе, щоб його патріотичний човен першим перетнув фінішну лінію.

Сергій Куліш став першим українцем, який завоював медаль на Олімпіаді 2016Олімпійські ігри 2016: На честь українця хочуть назвати елемент спортивної гімнастики. Спортсмен став срібним призером у стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 метрів.

Павло Тимощенко завоював срібну нагороду в сучасному п’ятиборстві, до якого входять змагання з плавання, фехтування, кінного спорту, стрільби та бігу.

Мама медалістки Олімпійських ігор 2016 Ольги Харлан розповіла про стосунки з донькоюСрібну медаль отримав борець Жан Беленюк.

Одразу дві медалі в Ріо на рахунку в фехтувальниці Ольги Харлан. Спочатку українка виборола бронзу в індивідуальних змаганнях, а потім разом з колегами – срібло у командному заліку.

Бронзову олімпійську медаль отримав також стрибун у висоту Богдан Бондаренко. Незважаючи на хворобу, спортсмен взяв бронзову висоту – 2 м 33 см.

У передостанній день Олімпіади бронзову нагороду здобула художня гімнастка Анна Різатдінова.

На Олімпійських іграх 2016 українська збірна завоювала 11 медалей: 2 золоті, 5 срібних на 4 бронзових і посіла 31 загальнокомандне місце.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав про 5 найстильніших олімпійських форм 2016.

Новости по теме