Руслан Сенічкін розповів, як став ведучим кулінарної рубрики

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Руслан Сенічкін розповів, як став ведучим кулінарної рубрики

Руслан Сенічкін розповів про роботу та особисте

Поделиться:

Веселий та позитивний ведучий програми Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін надихає своїх шанувальників і у ефірі, і поза кадром.Так, народний кухар дав інтерв'ю виданню "Женский Журнал, для тех, кто хочет жить счастливо", у якому розповів, як потрапив на телебачення, коли почав готувати та як опинився у ролі ведучого кулінарної рубрики ранкового шоу.

"Якось ми разом з колегами зі Сніданку з 1+1 відзначали якесь свято, і мені запропонували приготувати на мангалі курячі крильця. Чи то всі були настільки голодними, то чи то справді я так смачно замаринував і запік ці крильця, але всі були під враженням. Відтоді і почалася моя робота над кулінарної рубрикою", - згадав ведучий.

Цікаво, що за три з половиною роки роботи на телекухні Руслан Сенічкін приготував понад 800 страв і видав дві кулінарних збірки – "Сніданки" і "Сніданки для дітей". До речі, на всі творчі звершення улюбленця глядачів надихають шанувальники і найрідніші люди – мама і сестри-двійнята. А ось бути бадьорим кожного ранку Руслану Сенічкіна допомагає звичайний напій.

"Робота на телебаченні зобов'язує, і я не маю права вийти вранці в ефір з поганим настроєм, що б у мене не трапилося. Чашка зеленого чаю допомагає налаштуватися на новий день", - зізнався Руслан Сенічкін.

Який випадок змінив долю Руслана Сенічкіна? Який день ведучий вважає найщасливішим у житті?

Усі подробиці у виданні "Женский Журнал, для тех, кто хочет жить счастливо".

Читайте також: Руслан Сенічкін навчив готувати соус Айолі

Новости по теме