Саша Кучеренко показала сукню, у якій виступить на конкурсі «Міс Світу»

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Міс Україна-2016 показала, як готується до міжнародного конкурсу краси.

Поделиться:

19-річна Олександра Кучеренко, яка завоювала титул найкрасивішої дівчини України, показала як готується до конкурсу «Міс Світу». Фотографіями з підготовки дівчина поділилася у своєму Instagram.

Нещодавно Саша також показала, у якій сукні виступить на конкурсі «Міс Світу 2016». Розкішне вбрання кольору фуксії прикрашене вишивкою ручної роботи. На створення сукні витратили 80 м тканини та 2 кг напівдорогоцінних каменів.

Сьогодні другий день мого перебування в Вашингтоні, мені вже подобається бути частиною великої сім’ї «Міс Світу», - пише Олександра Кучеренко.

Читайте також: Міс Україна 2016 поділилася секретом стрункої фігури.

Підкорювати світ учасниця з України планує не тільки своєю зовнішністю, а й неабиякими талантами. З дитинства дівчина займається бально-спортивними танцями. Щоб здивувати міжнародне журі з «Міс світу» Олександра Кучеренко готує танцювальний номер з елементами гри на фортепіано.

Головна ідея виступу найкрасивішої українки 2016 – розкрити характер красивої, жіночної, розумної, сильної і волелюбної жінки.

Сьогодні було тренування для фіналу міс світу, мені дуже подобається. Наше фінальне шоу буде яскравим, - каже «Міс Україна 2016».

Фінал конкурсу «Міс Світу»  відбудеться 18-го грудня цього року у Сполучених Штатах. У ньому візьмуть участь 119 дівчат з усієї планети.

Нагадаємо, не так давно Міс Україна 2016 зізналася, на що витратить 200 тис. грн.

Новости по теме