Стала відома дата прем'єри мультсеріалу Козаки. Футбол

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Стала відома дата прем'єри мультсеріалу Козаки. Футбол

Вже 30 травня о 7:35 в ефірі програми «Сніданок з 1+1» на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра мультсеріалу «Козаки. Футбол» про нові пригоди легендарних персонажів.

Поделиться:

За сюжетом нового проекту, головні герої - Око, Грай і Тур - відправляться у подорож Європою. Кожна серія буде присвячена їх пригодам у новій країні. Так, наприклад, козаки влаштують кориду в Іспанії, побачать Лох-неське чудовисько в Шотландії, познайомляться з королевою Англії Єлизаветою ІІ і польським астрономом Миколою Коперником і, звичайно, зіграють у футбол зі знаменитими спортсменами.

«Дуже приємно, що мультфільм про легендарних персонажів отримав друге життя, сучасне бачення. Художник мультфільму Едуард Кирич, працюючи над проектом, зазирнув у «код нації», показавши мужніх, непереможних, сміливих козаків. Нам потрібно формувати образ успішного чоловіка-козака, якому море по коліно, який може врятувати, захистити, прийти на допомогу, і в той же час посміятися над собою, як це роблять у мультфільмі Око, Грай і Тур», - сказав у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» соліст групи «Kozak System» Іван Леньо.

Зазначимо, останній раз нові серії про пригоди козаків виходили на екрани 21 рік тому. Восени 2015 року медіа група «1+1 медіа», онлайн-кінотеатр «MEGOGO» і студія анімації «Baraban» об'єдналися, щоб відродити легендарних персонажів у новому проекті. Телеканал «1+1» придбав ексклюзивні права на телепоказ мультсеріалу «Козаки. Футбол». У свою чергу, онлайн-кінотеатр «MEGOGO» володіє ексклюзивними інтернет-правами. Авторами ідеї серіалу є Едуард Кирич, народний художник України і творець образів козаків, а також генеральний продюсер студії анімації «Baraban» Едуард Ахрамович. Проект «Козаки. Футбол» складається з 26 епізодів по 2 хвилини.

Новости по теме