Вагітна Кравець розповіла, чим займається після того, як пішла з Кварталу

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

На Facebook-трансляцію Сніданок з 1+1 у гості завітала акторка Студії Квартал 95 Олена Кравець.

Поделиться:

Вагітна Олена Кравець показала фото із власної колекції одягуНа вже традиційну Facebook-трансляцію, що відбувається щоп’ятниці в ефірі Сніданок з 1+1, завітала вагітна Олена Кравець. Акторка Студії Квартал 95 розповіла про те, чим займається, поки відпочиваає від роботи. 

Вагітна Олена Кравець каже, що вона переживає прекрасний період життя, коли можна трішки пригальмувати та знизити свою активність. Однак, байдикувати акторка не збирається. Олена завершила курси скорочитання, щоб нарешті перечитати усі книги, для яких раніше не було часу.

Читання - це те, в чому я себе знайшла. Я нарешті читаю книгу за тиждень і мені від цього класно, - каже Олена.

Окрім курсів, вагітна Олена Кравець активно займається власною колекцією одягу. Вона створила лінію одягу OneSize by Lena Kravets на базі українського бренду InsideU.

Акторка Студії Квартал 95 вирішила сворити одяг для вагітних жінок, адже особисто зіштовхнулася з проблемою вибору стильного та зручного одягу для майбутніх мам.

4 трендові речі, без яких не обійтися літом 2016На Facebook-трансляції Сніданок з 1+1 Олена Кравець показала вбрання із власної колекції. Ведуча Сніданок з 1+1 Людмила Барбір стала моделлю та демонструвала речі з колекції які чудово пасують не лише майбутнім мамам, а й модницям, що люблять речі оверсайз.

Читайте також, хто замінив вагітну Олену Кравець у Кварталі 95

Дивіться Facebook-трансляцію, ведучі Сніданок з 1+1 та гості програми підготували для вас багато цікавого!

Новости по теме