Що носити цієї весни: 13 модних трендів

Модні тренди сезону весна-літо 2017
Колекція весна-літо 2017 a.TaN by ANDRE TAN

Відомий український дизайнер Андре Тан розповів, що буде модно навесні та влітку 2017.

Поделиться:

Як українські дизайнери вплинули на світову модуПостійний експерт програми «Сніданок. Вихідний», стиліст та дизайнер Андре Тан розповів про головні тренди у моді цієї весни та поділився секретами створення стильного образу у 2017 році.

Не так давно закінчився Український Тиждень Моди, який, зокрема, відвідали і ведучі телеканалу 1+1. Вітчизняні дизайнери підтримали світові тренди і представили нове бачення весняних образів. У колекціях весна-літо 2017 домінуватиме жіночність та ніжність у вбраннях, а хітами 2017 стануть квіткові мотиви та ефект невагомості.

Читайте також: У чому Катя Осадча прийшла на UFW

ЩО НОСИТИ НАВЕСНІ 2017

  1. Рюші і волани

Цієї весни у тренді одяг з різноманітними воланами та рюшами. Сукні, блузи та інше вбрання з такими елементами підкреслюватимуть жіночність та витонченість.  

За своєю природою жінка - ніжна і романтична. Підкреслити ці якості можуть легкі сукні та блузи з рюшами чи воланами, - запевняє дизайнер.

  1. Мереживо

Гіпюрові моделі й одяг з мереживом перероджуються і знаходять нові мотиви в кожному сезоні. Цього року вони стануть актуальними як у повсякденних образах, так і у вбраннях для урочистих подій.

  1. Напівпрозорі тканини

Органза, дрібна сітка та інші види майже прозорих тканин вигідно підкреслять тендітність жінки.

У цьому сезоні особливу увагу варто приділяти напівпрозорим тканинам, особливо чорного кольору, - радить Андре Тан.

Читайте також: Мода 2017: Як обирати світшот залежно від типу фігури.

  1. Оголені плечі

Сукні з фігурними вирізами й оголеними плечима притягують погляд до декольте та шиї. Такий фасон буде трендом сезону весна-літо 2017 у жіночій моді.

  1. Акценти на рукавах

У 2017 дизайнери радять обирати сукні та сорочки з акцентами на рукавах. Різноманітні декоративні вставки незвичайної форми – основна модна тенденція.

Рукава-ліхтарики, декоративні вставки та рюші, незвичайні форми - все це надає особливої ​​динаміки образу і в своєму роді «окриляє» жінку, - каже експерт.

  1. Одяг у смужку

Смужки різних кольорів та форм стануть одним із популярних поєднань, яке можна буде зустріти на сукнях, костюмах і спідницях цієї весни і літа.

  1. Вирізи

Цього сезону Андре Тан також радить обирати спідниці, сукні та блузи із різноманітними вирізами.

Прикрита сексуальність, розрізи і вирізи, акцент на тендітних плечах, ключицях, а також ногах - все це досягається завдяки вдалому крою, - зазначає модний експерт.

  1. Асиметрія

Спідниці до долу різної довжини, подовжені ззаду сукні, різні асиметричні вставки. Асиметрія – один з головних модних трендів весни 2017. Завдяки асиметричності крій будь-якого вбрання виглядатиме оригінально та незвичайно. 

Читайте також: Як мати 5 речей і завжди бути стильною: Поради стиліста.

  1. Квіткові мотиви

Флористичні мотиви – безперечна класика весняно-літніх сезонів. У 2017 році будуть популярні великі абстрактні мотиви з квітами, а також дрібні візерунки в народному стилі.

  1. Стиль спідньої білизни

Сукні-комбінації і сукні-сорочки з тонких тканин (атласу, шовку, шифону), прикрашені мереживом і прозорими вставками, вже давно стали хітом усіх модниць. Цей модний тренд залишитья актуальним і навесні 2017.

  1. Сорочки

Класична сорочка стала джерелом натхнення для модних образів для весняного сезону. Сукні-сорочки, подовжені блузи, а також одяг з комірцями, манжетами і ґудзиками будуть у тренді.

  1. Одяг у клітинку

Цієї весни надзвичайно популярними стануть різноманітні вбрання у клітинку. Наприклад, шотландська клітинка або шахматні мотиви, які повернулися в моду зовсім нещодавно.

  1. Нашивки

Головний акцент цього сезону – яскраві нашивки та значки.

Такі аксесуари покажуть інтереси та арактер, а також прикрасять будь-який предмет одягу, - підказує Андре Тан.

Нагадаємо, не так давно Андре Тан розповів, як «скинути» 5 кілограмів без дієти.